Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONFERENCIJSKA LIGA

Osijek, Rijeka i Hajduk saznali protivnike u drugom pretkolu

Osijek - Rijeka
Davor Javorović/PIXSELL
16.06.2021.
u 13:56

Utakmice drugog pretkola igraju se 22. i 29. srpnja.

Hrvatski klubovi Osijek, Rijeka i Hajduk doznali su danas protivnike u drugom pretkolu Konferencijske lige, novog Uefina natjecanja trećeg po snazi. 

Hajdukov protivnik je kazahstanski Tobol. Prva utakmica igrat će se 22. srpnja na Poljudu, a uzvratni susred na rasporedu je 29. srpnja u Kostanaju. 

Suparnik Osijeka bit će poljski Pogon iz Szczecina. Prva utakmica je 22. srpnja na stadionu Miejski im. Floriana Krygiera u Szczecinu, a uzvrat je sedam dana kasnije u Osijeku.

Rijeka će igrati protiv andorske Santa Juliju ili malteške Gzire, momčadi koja je senzacionalno 2019. izbacila Hajduk iz Europe. Prvi ogled na rasporedu je 22. srpnja i bijeli će gostovati, a uzvrat je na rasporedu sedam dana kasnije.

Ako Dinamo ispadne od Valura, što je teško očekivati, igrat će protiv lošijeg iz susreta noveškog Bodo Glimta i poljske Legije iz Varšave.

Utakmice drugog pretkola igraju se 22. i 29. srpnja.

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Dalmatinac1911th_2
Dalmatinac1911th_2
18:55 16.06.2021.

Hajduk već godinama nije favorit u pretkolima, neovisno o protivniku. K tome, Kazasi su u natjecateljskom ritmu. Unatoč tome, vjerujem u prolaz Hajduka, ali bit će kvrgavih, na horuk.

PP
Pucvala_premium.2
18:28 16.06.2021.

Osijek i Hajduk prolaze , Rijeka nije mogla tezeg suparnika izvuci, united je to pa makar i Gzira

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije