Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODLIČAN SUSRET

United gubio pa preokretom izbacio Barcelonu iz Europske lige na Old Traffordu (2:1)

United gubio pa preokretom izbacio Barcelonu iz Europske lige na Old Traffordu (2:1)
Foto: Carl Recine/REUTERS
23.02.2023. u 22:35

Nogometaši Manchester Uniteda izborili su plasman u osminu finala Europske lige nakon što su na Old Traffordu pobijedili Barcelonu sa 2-1 nakon što je prvi susret završio 2-2. "Crveni vragovi" su u derbiju večeri preokretom na Old Traffordu porazili Barcu i ukupnim rezultatom 4-3 prošli dalje.

I jedan i drugi klub ušli su u dvoboj u dobroj formi, Crveni vragovi preporodili su se pod Ten Hagom, dok je Blaugrana vodeća u La Ligi ispred madridskog Reala. Ipak, večerašnji ogled pripao je tako domaćinima koji su do preporoda u drugom dijelu stigli nošeni domaćim navijačima. 

Barcelona je povela u 18. minuti golom Roberta Lewandowskog iz kaznenog udarca i do kraja poluvremena Španjolci su držali prednost. Međutim, u nastavku susreta ManU je okrenuo rezultat golovima brazilskog dvojca Freda u 47. minuti i Antonyja u 73. minuti.

Istovremeno je Union Berlin s 3-1 slavio nad Ajaxom na domaćem terenu. Josip Juranović stigao je do pogotka i asistencije u redovima domaćina. U ranijem terminu plasman u osminu finala izborili su Bayer LeverkusenJuventusSporting Sevilla.

Komentara 1

ZU
Zujim
22:15 23.02.2023.

Na kojem je HTV kanalu prijenos utakmice? Nema? Nemojte se cudit sto onda nema niti pretplate!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije