Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORNA MOHAČ

FOTO U vezi je s Dinamovim igračem, tenisačica je, a sada i nova Miss sporta Hrvatske!

Zagreb: Izbor za Miss Sporta u kazalištu Kerempuh
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/12
08.07.2021.
u 22:25

Prva pratilja je zagrebačka atletičarka Antea Mikelić, dok je druga pratilja porečka atletičarka Andreja Bošnjak. Miss fotogeničnosti je zadarska odbojkašica Helena Buljat

Zagrepčanka Borna Mohač nova je Miss sporta Hrvatske. Dolazi iz Zagreba, ima  20 godina, trenira i igra tenis u klubu Ponikve. Lentu joj je predao Ante Rimac, direktor KIK-Textillien za Sloveniju i Hrvatsku, dok je krunu predala Amina Kajtaz, Miss sporta Hrvatske 2020. Danijela Mišar, predstavnica visoke škola Aspira, pobjednici je uručila ček za trogodišnju stipendiju, smjer sportski menadžment.

Prva pratilja zagrebačka je atletičarka Antea Mikelić, dok je druga pratilja porečka atletičarka Andreja Bošnjak. Miss fotogeničnosti je zadarska odbojkašica Helena Buljat.  

Djevojke su se žiriju predstavile u četiri izlaza - sportska odjeća Body Feeling koja je prisutna na izborima Miss sporta od njegovih ranih početaka,  kupaći kostimi dizajnerice Mirsade Jureša, sportska odjeća Kik Textillien, večernje haljine modnog salona Mistic Exclusive.

@borna.mohac

you're breaking my heart😈💔

♬ Say My Name - David Guetta Ft. Bebe Rexha & J Balvin

Naravno, posebnost izbora bio je talent show u kojem je svaka finalistica u 45 sekundi predstavila sport iz kojeg dolazi.
U zabavnom programu nastupili su plesači latinsko-američkim plesovima iz kluba SPK Zagreb, članovi Rock’n’roll kluba Gimnazija, a od glazbenih gostiju nastupili su Dino Petrić, MS Maya, Roko Vukušić i Beti Sudar. Program je sjajno, kao i uvijek, vodio Davor Garić. 

Borna je inače jako ambiciozna mlada dama. Radila je na organizaciji poznatih teniskih turnira, studirat će u Španjolskoj, a četiri je godine bila u vezi s našim skijašem Samuelom Kolegom. Ipak, sada njeno srce pripada mladom dinamovcu čije ime ne želi otkriti. Za 24 sata rekla je tek da se radi o igraču U-19 momčadi.

Pogledajte kako je izgledalo:

Ključne riječi

Komentara 13

AD
adrian
18:13 08.07.2021.

Zaista mi nije namjera uvrijediti niti jednu ženu, no ovo mi zaista liči na prešetavanje golog mesa pred nekoliko napaljenih slinavih staraca koji će, kao, odabrati najljepši komad buta...

LJ
Ljudeman
20:16 08.07.2021.

Jadnih li roditelja…

Avatar Jasamhrvaticaizbosne
Jasamhrvaticaizbosne
22:36 08.07.2021.

Ako je ovo lijepo?? I cemu sve ovo, tako jeftino i jadno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije