Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLAVI U ČETVRTFINALU

Dinamo zabio osam golova: Hat-trick Drmića, dva penala i crveni za Oriolik

Oriolik i Dinamo sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/12
01.11.2023.
u 16:23

Dinamo je slavio u utakmici osmine finala Hrvatskog kupa protiv Oriolika s visokih 0-8. Plavi su poveli u 25. minuti, a golovi su nastavili padati sve do 82. minute. Utakmice četvrtfinala igrat će se u veljači

Dinamo se u četvrtak plasirao u četvrtfinale SuperSport Kupa nakon što je u gostima svladao Oriolik s visokih 8-0. Dinamo je poveo u 25. minuti nakon što je Stjepan Stubičan pogodio vlastiti gol.

Dvije minute kasnije dosuđen je penal za Dinamo nakon što je u kaznenom prostoru srušen Vrbančić. S bijele točke je precizan bio Josip Drmić. Deset minuta kasnije opet je dosuđen penal za Dinamo nakon što je Kanek srušen u šesnaestercu i opet je realizator bio Drmić. Stubičan je zbog prekršaja kažnjen crvenim kartonom, a  Oriolik je ostao s deset igrača.

GALERIJA Dinamo zabio osam golova: Hat-trick Drmića, dva penala i crveni za Oriolik

Oriolik i Dinamo sastali se u osmini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
1/12

U 42. minuti Drmić zabija svoj treći gol na utakmici nakon dodavanja Kaneka i Dinamo vodi 4-0. U sudačkoj nadoknadi na kraju prvog poluvremena Maxime Bernauer je glavom pogodio za 5-0. Golijada Dinama nastavila se i u drugom poluvremenu, najprije je u 54. minuti za 6-0 zabio Antonio Marin pa u 77. Mahir Emreli za 7-0, a u 82. minuti Sandro Kulenović za 8-0.

VEZANI ČLANCI:

Jučer su plasman u četvrtfinale Kupa ostvarili Hajduk, Rudeš i Osijek. Danas još igraju Gorica i Radnik Križevci (16.30 sati). Ostali parovi su: Vukovar 1991 - Lokomotiva (29. studenoga), Varaždin - Istra 1961 (5. prosinca) i Cibalia - Rijeka (5. prosinca).

VIDEO Društvene mreže oplele po Modriću: 'On je na desetom mjestu? Nema šanse...'

 
 
Ključne riječi

Komentara 6

MI
mikimouse12
16:20 01.11.2023.

Nebi bili dominantni ni da igramo balkansku ligu kao u kosarci:)

Avatar mrIvan
mrIvan
10:56 02.11.2023.

Kup je do neke više razine uvijek samo pitanje - prošao ili ispao, bez obzira na dojam, razliku u vrijednosti ekipa i sličnih stvari. Dakle, Dinamo je prošao - sve je rečeno. Dojam? U Kupu nebitan - puno je bitnijii dojam u HNL-u ili Europi. Dobar dojam u Kupu mi je nebitan jednako kao broj golova koji su dali nekom niželigašu.

KR
krampus9
17:16 01.11.2023.

Prvo autogol pa kazneni udarac i crveni karton, nebi ni njima inače dali tri gola

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije