Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRVA HNL
Povratak na članak

Dinamo prekinuo niz bez pobjede: Plave spasio autogol Šibenčana u finišu susreta

U posljednje tri utakmice plavi nisu uspjeli pobijediti i to je do sada postao ozbiljan problem, a onda je to prekinuto dolaskom na Šubićevac

Komentari 14

MA
Magnificus
16:11 28.11.2021.

Jalova igra dinama...šibenik igra dosta loše, ali ni protiv takvog protivnika dinamo ne može gotovo ništa...beskorisna premoć u posjedu i to je to. Krznaru odlazi!

VL
Avatar dzambo
dzambo
18:23 28.11.2021.

Dinamo se ipak izvuce kad lose igra...dok Hajduk ovakve tekme obicno gubi...i zato u zadnjih 15 i vise god. Hajduk je zaostao nedohvatljivo u titulama za Dinamom...nikad vise Hajduk nece stici Dinamo sto se tice prvaka Hrvatske......

VL
Avatar nevjerni_vjernik
nevjerni_vjernik
18:32 28.11.2021.

Da nije Ristovski napravio onakvu početničku kardinalnu grešku kod izjednačenja i to dva puta, sada se ne bi utakmice više sječali. Šibenik je primio drugi gol, onako kako ga je i zabio.

VL
Avatar Pastuh
Pastuh
20:34 28.11.2021.

Jedva sam čekao da patnja završi. To dovoljno govori o Dinamovoj igri. Nemam ništa protiv Krznara, dapače, mislim da je ok lik ali ovo je ispod razine prvaka HNL-a. U pravu je kad kaže da su glavni igrači iscjeđeni ili prodani ali ima na klupi mlade lavove koji odskaču od HNL prosjeka. Sa njima bio trebao dobivati Istru, Šibenik i takve ekipe.

VL
TO
tomedosen
18:52 28.11.2021.

Ovo je pretužno da i u utakmicama protiv Šibenika i sličnih moramo strepiti do kraja. Treneru dva pitanja, do kada će Dinamov rezultat ovisiti o nadahnuću pojedinca i kada ćeš ih naučiti da se otkrivaju i odigravaju bez davljenja lopte.

VL
SI
Sinisa1982
00:26 29.11.2021.

Ma prodano brate pogledaj reakcije igrača kod prvog gola.pa ovo je za dorh.

VL
Avatar southman
southman
17:26 28.11.2021.

Šibenik je dobar. Osim kad igra protiv Dinama.

VL
ST
stefj
16:45 28.11.2021.

Šibenik igra slabo, bez pritiska, no i to je skoro pa dovoljno protiv Krznarovog Dinama... Špikić i Andrić definitivno nisu za Dinamo. Minute koje se daju njima da nešto pokažu su izgubljene i uzete nekom drugom...

VL
ST
sttipe
17:01 28.11.2021.

Samo je Jakoliša "mijaukavac" oštetija 9 puta... Oba poluvremena je svira kraj tako da sačuva dinamo!! Prvo poluvirijeme u po kontre u kojoj je 9 igrača dinama ostalo predaleko, a kraj utakmice nakon očitog prekršaja na rubu dinamovog šesnajsterca... Ono kad ti sudac svira ka da igra za protivnika... A Bebek je tu najgori!!! Točno se iz aviona vidi za koga navija i za toga i sudi!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.