Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DALMATINSKI DERBI

Hajduk još jednom pokazao dva lica, ali uspio je do prve pobjede u prvenstvu!

Hajduk još jednom pokazao dva lica, ali uspio je do prve pobjede u prvenstvu!
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
01.08.2021. u 20:52

U susretu trećeg kola Prve HNL Hajduk je na stadionu Poljud pobijedio Šibenik 1:0 ostvarivši prvu prvenstvenu pobjedu ove sezone, dok je Šibenik izgubio i treću utakmicu.

Hajduk je otvorio sezonu odigravši 2:2 kod Lokomotive, a potom je na Poljudu izgubio od Osijeka 1:2. Loše otvaranje sezone upotpunilo je i neočekivano ispadanje iz Europe od kazahstanskog Tobola.

Hajduk je protiv Šibenika dominirao i imao je niz prilika, no Splićani su uspjeli zabiti samo jedan gol pasu na kraju strahovali od izjednačenja.

Pogodak vrijedan tri boda zabio je Stipe Biuk u 27. minuti. Biuk je bio blizu gola i u 20. minuti no njegov udarac je završio u gredi.

Večeras su na rasporedu još dvije utakmice, Dinamo i Rijeka se sastaju na stadionu Maksimir, dok će Osijek odmjeriti snage protiv Slaven Belupa.

Na ljestvici vodi Lokomotiva sa sedam bodova, Osijek i Rijeka imaju po šest bodova uz utakmicu manje, a četvrta je Gorica također, sa šest bodova.

Hajduk je pobjedom skočio na peto mjesto sa četiri boda, dok je Šibenik upisao i treći poraz.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

 

Komentara 35

VI
vidum
19:17 01.08.2021.

Kad Šveđanin odlazi?

BI
Binga01
19:34 01.08.2021.

Derbi? Prije utakmica za ostanak u ligi.

Avatar ilija.pravednik
ilija.pravednik
18:39 01.08.2021.

hahahaha .. Sila

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije