Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Autori: Vecernji.hr, Hina
13. KOLO HNL-A

Hajduk bio bolji od Gorice, ali nije uspio slaviti, Splićani treću utakmicu zaredom bez pobjede

Hajduk bio bolji od Gorice, ali nije uspio slaviti, Splićani treću utakmicu zaredom bez pobjede
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
23.10.2021. u 18:55

U susretu 13. kola Prve HNL Hajduk i Gorica su na Poljudu igrali 0:0.

Iako je Hajduk imao inicijativu tijekom čitavog susreta te stvorio nekoliko izglednih prilika za pogodak nije uspio pronaći put do mreže inspiriranog Dominika Kotarskog na vratima Gorice koji je ponio naslov igrača utakmice. Livaja je na početku susreta udarcem glavom pogodio vratnicu, dok je Melnjak u 29. minuti imao odličnu priliku koju je obranio gostujući vratar. Isti igrač u sudačkoj je nadoknadi utakmice imao zicer za pobjedu, ali je u padu s pet metara tukao preko gola.

Nakon novog neuspjeha, treće utakmice u nizu bez pobjede, Hajduk sve više gubi priključak s vrhom ljestvice, sada je četvrti sa 21 bodom, šest manje od vodećeg Osijeka, tri manje od druge Rijeke, a dva manje od trećeg Dinama s tim da ima utakmicu manje od Osijeka, isti broj odigranih susreta kao Rijeka, a dvije utakmice više od Dinama. 

Gorica je, pak, šesta sa 18 bodova, koliko ima i peta Lokomotiva s utakmicom manje.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Komentara 22

SI
sisavac
18:10 23.10.2021.

Jel se marić oglasio što, navodno da je hajduk oštećen već prije utakmice, naime, igrači gorice su došli na utakmicu...

NE
Neboiznadoblaka
17:21 23.10.2021.

Dabogda sve izgubili

RO
roland
19:00 23.10.2021.

Opet smjena trenera...koga ćemo, Vulić, Miše, Pudar, Mišo Krstičević....Siniša Oreščanin, Burić, ili nekoga iz Litve/Latvije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije