Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSMINA FINALA

Novi udarac za Hajduk, Gorica ga izbacila iz Kupa!

Novi udarac za Hajduk, Gorica ga izbacila iz Kupa!
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
30.10.2019. u 18:54

Gorica je u osmini finala Hrvatskog nogometnog kupa pred svojim navijačima svladala Hajduk s 2:1 i prošla dalje. Gorici je to prvi put u povijesti da je među osam najboljih, dok Splićani treći put ispadaju u ovoj fazi natjecanja. Lani su došli do četvrtfinala kada su poraženi od Osijeka, a ove se godine opraštaju kolo prije. Bijelima je ovo novi udarac nakon što su na početku sezone senzacionalno ispali od malteške Gzire u prvom pretkolu Europske lige.

Bila je to utakmica s dva sasvim različita poluvremena. U prvom je dijelu Hajduk bio bolji i stvorio nekoliko prilika, ali nije bilo promjene rezultata. Gorica je u nastavku zaigrala puno bolje nakon što je u 46. minuti ušao Kristijan Lovrić.

Splićani će se nakon susreta sigurno žaliti na odluku suca Jovića iz 53. minute. Tada je Juranović je ubacio iz kornera, netko iz obrane Gorice je pokušao izbiti loptu, ali je ona pogodila Ismajlija i završila u mreži. No, sudac je poništio gol uz objašnjenje da je gostujući branič igrao rukom što su igrači i klupa Hajduka dočekali uz žestoke proteste.

Prvi gol na utakmici pao je u 64. minuti nakon što je Bradarić u opasnoj zoni srušio Zwolinskog. Lovrić je tukao, nije to bio neobranjiv udarac, no Posavec nije najbolje reagirao i lopta je završila u mreži.

Šest minuta prije kraja Suk je zabio za 2:0, Jurić je u 88. minuti uspio smanjiti rezultat, ali je ostalo premalo vremena da Hajduk izjednači i vrati se u igru. A o igri Splićana najbolje svjedoče povici Torcide na kraju utakmice - "igrajte pi...".

Komentara 39

DU
Deleted user
18:56 30.10.2019.

Dobar potez moćnog jajduka. Odrekli su se kupa sve zbog koncentracije na fritulu hnl-a. hehehehehehehehehe koja prčija.

IN
Ineboimorejeplavo
18:32 30.10.2019.

Dabogda sve izgubili

UV
Uvjekprotiv
18:50 30.10.2019.

Bit će puna riva fritula!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije