Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLAVILI 4:1

Bjeličin stroj ne staje: Osijek preokrenuo u Puli, izjednačili su se s Dinamom

Osijek ugostio Istru u 34. kolu HT Prve lige
Davor Javorovic/PIXSELL
25.11.2020.
u 17:06

Slavonci su srušili Dinamo (koji se sada okrenuo Europi i otputovao u Austriju), a sada se i izjednačili s brojem bodova Modrih (26) i tako ih unervozili kao nitko u ovoj sezoni

Bjeličin Osijek više ne zaostaje za Dinamom. Osijek je u zaostalom kolu HNL-a s posljednjeplasiranom Istrom iskoristio priliku za nova tri boda i tako se na vrhu ljestvice izjednačio s vodećim Dinamom (koji se sada okrenuo Europi i otputovao u Austriju). 

Već u sedmoj minuti Osijek je u šoku. Sjajno je nekadašnji Osječanin Josip Špoljarić glavom trznuo i tresao mrežu u Puli. Naravno, gol protiv matičnog kluba nije slavio. Samo nekoliko trenutaka kasnije, sjajno je prošao Mierez i opucao, ali je samo zatresao vratnicu. 

Desetak minuta kasnije upravo Mierez pada u kaznenom prostoru i traži kazneni udarac, ali ništa od toga. 

I opet glavno ime Osijeka na ovome susretu trese mrežu u 31. minuti. Osijek je stigao do izjednačenja. Blagojević je 10-ak minuta nakon prvog pogotka Osijeka loptu iz ubačaja iz kuta Mile Škorića dirao rukom pa je sudac pokazao na bijelu točku, a s nje je u finišu prvog dijela precizan bio Damian Bohar u 45. minuti i na odmor gosti ipak odlaze s prednošću unatoč lošem otvaranju susreta. 

Žaper je u 69. minuti zatresao mrežu za 3:1, a na odbijanac je u 75. minuti sjajno reagirao Erceg povećao prednost Osijeka na čak 4:1. Isti je rezultat ostao do kraja susreta.

SASTAVI:

Istra 1961 (3-5-2): Juric - Tomašević, Galilea, Bosančić - Hujber, Blagojević, Halilović, Sergi, Vuk - Gržan, Guzina

Osijek (4-3-3): Ivušić - Silva, Majstorović, Škorić - Jurčevič - Žaper, Vuković, Pilj - Bohar, Ndockyt, Mierez

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar HipnosPajdaš
HipnosPajdaš
18:36 25.11.2020.

To što se događa u HNL je smiješno. Cijelo prvo poluvrijeme se vreba prilika da se Osijeku protiv Istre sudi penal. I našli su je. Ovo je sramota, suditi ovakve penala, dok se u isto vrijeme ne sude očigledni i to baš protiv Osijeka.

DI
Dinamenavek
17:53 25.11.2020.

Vidi čuda VAR radi......

DI
Dinamenavek
06:03 26.11.2020.

Pod Bjeličin stroj mislite na VAR predpostavljam.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije