Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA VEČERI
Povratak na članak

VIDEO Hrgović dominantno protiv Crnogorca: Rušio ga je pet puta, spasio ga trener!

Čekao je Filip deset mjeseci na meč i vidjelo se koliko je željan boksa, protivnik nije imao šanse.

Komentari 24

Avatar Member berries
Member berries
22:46 10.09.2021.

Nije li Klagenfurt u Austriji? Nisu li antife na respiratoru sad kad se u Austriji čuo Thompson?

VL
ST
Startrack
06:23 11.09.2021.

Ja neznam sta optuzujete Hrgovica. Jaka imena izbjegavaju njega ne on njih.

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
05:14 11.09.2021.

Bravo Hrga, još samo malo i biti ćeš vrh vrhova. Neovisno koliko te velika imena zbog straha izbjegavaju, jednom će te morati susresti, a onda jao njima.

VL
KA
kažemja
00:22 11.09.2021.

Znam da Hrgović ne može birati protiv koga će boksati i da to najviše ovisi o sposobnosti njegovih menadžera, ali je očito da godine idu a on još nije došao do prave borbe i da se u stvari vidi kolika je njegova snaga. Nešto tu ne štima. Mislim da bi recimo u Yoki Hrgović imao pravog protivnika i ne bih se baš kladio da bi Hrga to dobio. Yoka je jak, tehnički potkovan, ogroman je i vrlo neugodan protivnik. Ova borba Hrgovića protiv tog Crnogorca ne znam kakvog to smisla ima? Kad će i da li će ikada imati protivnika po mjeri, pa taman da i izgubi. Ni prvi ni zadnji. Ovako tapka u mjestu a vrijeme prolazi. Ne znam, laik sam, ako ima netko tko zna više o tome neka napiše nešto. Što se sve treba poklopiti da bi se Hrga borio sa vrhunskim boksačima?

VL
KL
Klavocin
09:54 11.09.2021.

Pa na kaj je to ličilo, smijeh i jad. Ko nekad kod mafije, mora se završit u toj i toj rundi. Nek mu njegov kut nađe koliko toliko dobrog protivnika, koji nije stariji od 40 godina, koji nije izašao iz zatvora, koji ima snage za 2 runde pa nek onda kocka se pokaže. Ko se boji njegove mrke face, on priča o pojasu, treba će mu onaj za spašavanje, ako uopće dođe do boljeg protivnika. A oni komentatori, pa oni su čudo, onaj božić veli da je milas krivo bokso i imao je Francuza. Strašno pa stvarno se vidi da je počeo trenirati boks zbog ulične tučnjave i tako je i završio.

VL
TT
TTjac
00:17 11.09.2021.

Prejadno

VL
IP
info_punkt
22:40 10.09.2021.

Samo bira nekakve vreće za napucavanje za koje nitko nikada nije čuo. Zašto se ne usudi izaći s Babićem u ring?

VL
RA
raznovrsni
23:01 10.09.2021.

Ma sram te bilo Hrgoviću pa zar Ti misliš da smo mi papki pa da mislimo da je to normalan meč koji dva borca žele pobjedu,pa ja koji sam gledao mečeveve ovih trideset zadnjih godina nisam vidio lošiju prijevaru a bilo ih je u boksu jako puno uglavnom sram Vas bilo koliko Vas svi skupa bilo.

VL
Avatar acivij
acivij
23:09 10.09.2021.

Čini mi se da je Hrgović zadnjih mjeseci više jeo nego trenirao.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.