Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
10. KOLO HNL-A

Spavaš li mirno, Guardiola? Dinamo utrpao četiri komada Sammirovoj Lokomotivi

Spavaš li mirno, Guardiola? Dinamo utrpao četiri komada Sammirovoj Lokomotivi
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
27.09.2019. u 19:47

Trener Dinama Nenad Bjelica na teren je poslao najjači sastav i tako potvrdio svoje riječi da će nakon debakla protiv Varaždina igrači kojima se "gadi HNL" na hlađenje. Bivši dinamovac Sammir bio je u početnom sastavu Lokosa.

Dinamo je vrlo brzo stekao prednost, Petković je uspio dostići jedno dubinsko proigravanje tik pred gol-aut linijom i zatim poslati povratnu loptu na 10 metara gdje se najbolje snašao Kadzior i doveo svoju momčad u vodstvo.

Utakmica je riješena za samo jednu minutu u drugom poluvremenu, u 58. minuti Ademi je osvojio loptu na sredini igrališta i uposlio Olma koji je potom solo-akcijom stigao do prostora za precizan udarac sa 16 metara za 2:0. 

Već u 59. minuti bilo je 3:0, ovaj put Moro je uzeo loptu na sredini, uslijedila je kombinacija s Olmom i Kadziorom koju je golom s dva metra okrunio Oršić. Konačnih 4:0 postavio je Gavranović u 74. minuti. Gavranović je mogao zabiti još koji, no raspoložen je danas bio vratar Lokomotive Grbić iako je primio četiri gola.

Dinamo je odigrao vrlo dobru utakmicu i tako najavio utakmicu s Manchester Cityjem u Ligi prvaka. Plavi u utorak gostuju kod moćnog stroja Pepa Guardiole.

Dinamo sada ima 19 bodova, kao i vodeći Hajduk, a oba su kluba odigrala po devet susreta, dok je Lokomotiva četvrta sa 14 bodova.
 

Komentara 18

MA
Marsijanac
19:54 27.09.2019.

Vidi se da Lokomotiva nije na razini Dinama. Ovaj Olmic ce dosegnuti prodajnu cijenu od 50 milijuna ako modri osiguraju proljece..... Sammir jos nije na tjelesnoj razini ali se vidi da nije zaboravio igrati nogomet.

WO
Wolfić
20:35 27.09.2019.

On vjerovatno dobro spava, pitanje je kako ću ja?!

DU
Deleted user
19:56 27.09.2019.

Olmo 50 milja Kao dva jajduka i kapetan Maloča.Hvala tata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije