Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMETNA TRŽNICA

UŽIVO Vatreni ima problema u klubu, Beljo prema Bundesligi?

UŽIVO Vatreni ima problema u klubu, Beljo prema Bundesligi?
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
11.08.2022. u 19:01
-
, ,
Ćaleta napušta Tudora?

Hrvatski reprezentativni stoper mogao bi uskoro napustiti Azurnu obalu i našeg trenera Igora Tudora.

 

Više o tome pročitajte OVDJE

CITY ŽELI LODIJA

Pep Guardiola u potrazi je za lijevim braničima nakon odlaska Zinchenka u Arsenal.

 

Na radaru 'građana' je Renan Lodi iz madridskog Atletica, ali njegova odštetna klauzula iznosi 120 milijuna eura 

BARCA BEZ KESSIEJA?

Barcelona još uvijek nije registrirala Francka Kessieja, koji je stigao iz Milana kao slobodan igrač.

 

Ako papire ne riješe do početka prvenstva, on i Andreas Christensen mogu slobodno otići. Talijanski Il Giornale piše kako Juventus, Inter i Milan love Kessieja i krenut će po njega ako odluči napustiti Barcelonu

VLAŠIĆ SLUŽBENO U ITALIJI

Hrvatski reprezentativac službeno je predstavljen u novom klubu kod hrvatskog trenera.

 

Više o tome pročitajte OVDJE

BELJO U BUNDESLIGI?

Najveći dragulj Osijeka pred odlaskom je iz Gradskog vrta. 

 

Više o tome pročitajte OVDJE

ELLIOT DO 2027.

Iako je prije godinu dana potpisao novi ugovor, 19-godišnji vezni igrač Harvey Elliott u četvrtak je produžio svoju vjernost Liverpoolu do ljeta 2027., priopćili su iz engleskog doprvaka.

 "Lijepo znati da ću ovdje biti još mnogo godina, što je sjajno s obzirom na to da se radi o klubu u koji sam došao kao momak i ništa me ne čini sretnijim i uzbuđenijim", izjavio je Elliott za Liverpoolov službeni mrežni portal.

Elliott može igrati kao ofenzivni vezni igrač ili na krilnoj poziciji, a u prvu Liverpoolovu momčad je ušao početkom prošle sezone, nakon što se iskazao sezonu prije, dok je bio na posudbi u Blackburn Roversima za koje je u 42 utakmice postigao sedam pogodaka uz 11 asistencija.

Sudjelovao je u tri od prve četiri Liverpoolove utakmice u prošloj sezoni Premier lige, prije nego što je u dvoboju protiv Leeds Uniteda u rujnu zaradio tešku ozljedu gležnja.

Za prvu momčad Liverpoola je nastupio u 22 utakmice i postigao jedan pogodak, a u ožujku je debitirao i za mladu reprezentaciju Engleske.

"S obzirom na to da dolazim iz obitelji u kojoj se navija za Liverpool za mene nema boljeg mjesta na svijetu od ovog na kojem mogu navući Liverpoolov dres i igrati za momčad i navijače", izjavio je 19-godišnjak obvezujući se na još pet godina vjernosti klubu s Anfielda.

BIUK OSTAJE?

Čini se da Hajduk ipak neće prodati Stipu Biuka, talentiranog ofenzivca. Talijanski mediji pišu da Splićani za njega traže oko osam milijuna eura što je Sampdoriji previše. Istodobno, na Poljud bi se mogao vratiti Anthony Kalik, koji je iz Hajduka otišao u Goricu.

DINAMO ŽELI WAGNERA

Dinamo je zainteresiran za Kaija Wagnera (25), njemačkog lijevog beka koji igra za Philadeplhiju u MLS-u, pišu njemački mediji. Napominju da ovoga igrača žele još Leeds i Benfica.

Wagner vvrijedi oko tri milijuna eura, a njime bi Dinamo pokrpao problematičnu poziciju na lijevom beku. Tu je uglavnom igrao Robert Ljubičić koji je po vokaciji vezni igrač.

BIUK ODLAZI?

Čini se da je mladi dragulj Hajduka Stipe Biuk na odlasku iz kluba. Naime, talijanski prvoligaš Sampdoria poslao je ponudu Hajduku za Stipu Biuka, piše talijanski novinar Gianluca Di Marzio, inače jedan od najpouzdanijih svjetskih stručnjaka za nogometne transfere. Prema Transfermarktu Biuk vrijedi 4,5 milijuna eura, no špekulira se o cijeni od šest milijuna eura.

DE JONG U CHELSEA?

Engleski mediji pišu da je Frenkie De Jong vrlo blizu Chelseaja. Barcelona ga želi prodati jer je njegova plaća opterećenje za budžet.

BAILLY KOD TUDORA?

Igor Tudor, koji je preuzeo Marseille, želi iz Manchester Uniteda dovesti Erica Baillyja. Ranije su već doveli jedno zvučno pojačanje, Alexisa Sancheza.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije