Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ABA liga
Povratak na članak

Cedevita izgubila od Partizana u triler završnici, odluka u Zagrebu

U drugom polufinalnom susretu u Beogradu zagrebačka je momčad izgubila od Partizana sa 73:74

Komentari 4

PA
papricica
07:24 26.03.2017.

jao, jao, jao... ovu snimku treba pokazivati na seminarima; kako izgubiti od 30% slabije ekipe i to s čovjekom viška (gordon). 1. igraš 5 na 4 dobar dio utakmice i izgubiš 2. igraš zonu toliko dugo da bi se ii se i juniori adaptirali. 13 napadačkih skokova Partizana. Dvije trice Birčevića na toliko jednostavno čišćenje strane  3. nije se zvao niti jedan napad kad treba povesti. kakva je to igra?! gdje su napadi?!  4. samo Boatright ima m..a. daj mu loptu pa što bude  5. tko čuva hatchera zadnji napad? Ajme majko! 6. što Boatright radi na parketu zadnji napad Partizana?? Bilan isto?? 7. Đikić rastavio Mršića na proste faktore!

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
11:46 26.03.2017.

Nije ni čudo, kad Boatright igra za sebe a izgubio je najmanje deset lopti. Centri, a posebno Begić ne znaju zakucati, nego idu na polaganje i naravno promaše. Kad je Kiriljenko došao u NBA, i kad su treneri vidjeli da ne može/želi zakucavati, oko nogu su mu svezali utege i natjerali ga svaki dan da s utegama satima zakucava. A šta radi Mršić? Ništa, samo posmatra! Babić, Tomas loši, Arapović statist...kad ovako pogledaš u Zagrebu može biti samo bolje. Ali definitivno, Cedevita treba nako kraja sezone 90% momčadi zahvaliti kao i trenerskom štabu i potražiti drugi profil igrača i stručnog stožera. Ovi su dokazali da ne znaju!

VL
ZE
zeczec
09:05 26.03.2017.

daj ameru loptu i neka radi sto hoće. tako se može igrati i bez trenera!

VL
TN
tamo.netko
22:17 25.03.2017.

Steta! Moglo se vec sad sve rijesiti...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.