Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOKAZ OZLJEDE

Užas: Rooney objavio fotografije posjekotine na čelu

Rooney ozljede
Foto: facebook.com/WayneRooney
1/4
05.09.2013.
u 09:51

– Najviše bih volio da mogu pomoći momčadi u kvalifikacijama. Siguran sam da će iz ovih fotografija biti jasno zašto ne mogu igrati – napisao je Rooney.

Wayne Rooney nije mogao igrati za Manchester Untied u nedjeljnom derbiju protiv Liverpoola, a neće ga biti ni u nastupima Engleske u kvalifikacijama protiv Moldavije i Ukrajine. Razlog je ozljeda koju mu je nanio suigrač Phil Jones na treningu.

No, na Otoku nisu svi vjerovali da je napadač Uniteda uistinu ozlijeđen. Stoga je Rooney na Facebook-profilu odlučio demantirati sve nevjerne Tome i priložiti fotografije. Rooneyjeva ozljeda čela izgleda jako ružno...

– Neki su sumnjali u moju želju da igram za Englesku i činjenicu da moram propustiti dvije utakmice. Najviše bih volio da mogu pomoći momčadi u kvalifikacijama. Siguran sam da će iz ovih fotografija biti jasno zašto ne mogu igrati – napisao je Rooney.

>> Ništa od Rooneyja: Napad Chelseaja pojačat će Eto'o!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije