Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brkić opet briljirao
Povratak na članak

Uz ostale promašaje, Hajduk je pogriješio i oko golmana

Hari Vukas inzistirao je na Brkiću jer je s njim u Zrinjskome ostvario nekoliko važnih europskih pobjeda (jedne godine izbacili su nizozemski Utrecht, druge ljubljansku Olimpiju), ali ga klupsko vodstvo nije poslušalo. Navodno nije imalo dovoljno novca da plati Brkića..

Komentari 4

RE
RedTree
00:23 31.07.2021.

Kalinić svaku utakmicu bar jedan gol na njegovu grešku, jučer tri, čovjek je skroz van forme, vratiti ga Villi. Realno sad smo mogli imati šest bodova i prolaz u Europi. Subašić trenira u Zadru, slobodan je i hoće doći u Hajduka, a mi navijači ga želimo, nek odradi godinu dotle se onaj mladi ne razvije. Upravo što se čeka, uz domaćeg trenera, Burić i jednog defanzivnog veznog odmah. Pa mladima i cijeloj momčadi se topi cijena uz lošeg trenera. A u nedjelju nek brani Posavec.

VL
RE
RedTree
00:38 31.07.2021.

I još nešto, ne gomilaš skupe igrače prije nego izboriš Euro grupe ili bar napraviš veći transfer, ovako sad izgledamo u financijskom sosu. A vraćanje Kalinića i rješavanje par preskupih stranaca koji sjede na klupi izgleda logično rješenje. Trener je 50% kluba npr. Bjelica je od onog Žapera napravio igrača od preko 4 milijuna eura, a bio u drugoj momčadi, dinamu digao vrijednost do vrha, a u nas cijena mladih ala Vukušić se topi kao sladoled s lošim trenerom nakon samo par utakmica, a da ne pričamo o milijun stopera i ofenzivnih igrača, a sredina nam ima samo jednog igrača.

VL
RE
RedTree
00:29 31.07.2021.

Nisam čovjeka gledao,sretno mu. Trenutna trojka za reprezentaciju Livaković, Kahlina, Ivušić. S tim da i Livaković ne briljira zadnje vrijeme. Grbić se zeznuo odlaskom u Atletico, ako nađe klub za braniti i krene ga, mogao bi na vrata A selekcije.

VL
TR
Travno221
23:40 30.07.2021.

Odličan golman, naš najbolji nakon Livakovića. Kad poleti između vratnica zbilja ga je divno gledati.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.