Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tvrdi da je to farsa
Povratak na članak

Uvrijeđeni Ballack odbio oproštajnu utakmicu za Elf s Brazilom

Michael Ballack (35) uvrijeđen što ga izbornik njemačke reprezentacije Joachim Löw više neće pozivati, odbio je odigrati oproštajnu utakmicu protiv Brazila u kolovozu

Komentari 2

Avatar Idler 3
Idler 3
18:56 18.06.2011.

Ha ništ onda, budeš se \"oprostil bez oproštajke\" i nitko ti za to nebu kriv !!! Uz dužno poštovanje radi se o velikom igraču al za neke spektakularne oproštajke morao je iza sebe imat barem osvojeno SP ili EP kao njegvi prethodnici, ovak mi je utakmica protiv Brazila zapravo i više neg korektna ponuda.

VL
OB
-obrisani-
19:15 18.06.2011.

Balack se ne miri sa tim da je DFB za njega odlucio... Obratio se svom odvjetniku... :-)) Koji arog.krelac...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.