Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Netrpeljivost

Uvrede Kranjčaru u Zagrebu i Jeličiću u Splitu

Niko Kranjčar
Anto Magzan
28.07.2010.
u 08:40

Dosta je igrača tijekom karijere igralo i za Dinamo i za Hajduk. Kako je rivalitet dug, a navijači ratoborni, igrači su često dugo "vagali" treba li dinamovac ili hajdukovac prijeći vječnom rivalu.

I uglavnom su odustajali, jer navijači bi takve igrače najčešće dočekivali na nož. Niko Kranjčar, plavo dijete i kapetan modrih, napustio je Zagreb pod prisilom, a u Zagrebu su ga BBB-ovci proklinjali. U Splitu je bilo slično kada je igrao Joško Jeličić za modre.

A od 1990. plavi i bijeli dres nosili su Kozniku, Hrgović, Marijan Buljat, Jertec, Šoić, Novaković, Mladinić, Jurčec..., a prije stjecanja nezavisnosti Deverić i Džoni.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
15:41 28.07.2010.

Janez,jesi li oprao zube?

SA
SI aka SI
09:07 28.07.2010.

a pa može bit da smo mi navijači više krivi nego igrači. Od svih spomenutih, vjerojatno je Kozniku kao Hajdukov igrač bio najomraženiji u Zagrebu, pa kada je došao u Dinamo, sve provokacije su mu zaboravljene čim je proigrao. Tko bi pametan u Zagrebu napao Niku Kranjčara, koji je prije svega dobar i pristojan dečko i hrvatski reprezentativac? Rukavini će se fučkat u Splitu prve dvije-tri utakmice, a onda će se sve gluposti zaboraviti

VI
ViP1612
12:36 28.07.2010.

Pa nisu baš ni slovencima zviždali, zviždali su sbima koji igraju za slovensku repku, što bi značilo svim igračima!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije