Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LEGA A BASKET

Uvjerljiv poraz Repešinog Benettona

Jasmin Repeša
Željko Hladika
07.02.2010.
u 15:11

Hrvatski trener na klupi košarkaša talijanskog Benettona, Jasmin Repeša, izgubio je i četvrtu od pet utakmica u kojima je dosad vodio sastav iz Trevisa.

 U nedjelju su u dvoboju 17. kola bolji od Benettona u Rimu bili košarkaši Lottomatice, bivša Repešina momčad, pobijedivši s uvjerljivih 100-76. Prvi je put pod Repešom momčad iz Trevisa primila troznamenkasti broj koševa.

Ibrahim Jabeer (22 koša), Tadija Dragičević (23) i Ricky Minard (23) predvodili su domaće, dok je kod Repeše najbolji, također s 23 ubačena koša, bio Gary Neal. Skroman su doprinos dali hrvatski reprezentativci Davor Kus i Sandro Nicević. Kus je ubacio pet poena za 28 minuta na parketu (šut iz igre 2-5), a Nicević dva za 15 minuta (šut iz igre 1-6).

Benettonu je to bio deveti ovosezonski poraz.

Lega A Basket, 17. kolo:

Lottomatica – Benetton 100-76

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije