Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vatreni bez publike

Uvijek vjerni zadnji su koji smiju govoriti o ulaznicama

Hrvatska - Malta
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
12.09.2014.
u 13:55

Davor Šuker odlučio je da cijene ulaznica budu paprene. Bez osjećaja za ekonomsku situaciju, i to čovjek koji je štedljiv

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač nakon pustog Maksimira na utakmici s Maltom ustvrdio je:

– To nije moj posao, o tome se mora brinuti predsjednik Davor Šuker.

To je istina, Niko Kovač mora se brinuti da igra bude mamac za publiku. Zasad je ona samo razlog za ozbiljnu glavobolju. I prazan stadion.

Davor Šuker odlučio je da cijene ulaznica budu paprene. Bez osjećaja za ekonomsku situaciju, i to čovjek koji je štedljiv. Otužan ambijent, igra, no najviše mi je zapravo zasmetala reakcija navijačke udruge naše reprezentacije "Uvijek vjerni".

Ta skupina odabranih ljudi, koji nisu ni BBB ni Torcida, već skupina koja prati samo reprezentaciju, svih ovih godina živjela je sjajno. Dobili su prostorije u samom središtu grada, u Frankopanskoj ulici, putovali na utakmice naše reprezentacije, dobivali ulaznice, letjeli u čarterima s najboljom vrstom. Dan nakon utakmice s Maltom pobunili su se zbog lošeg odnosa HNS-a prema njima. Šuker je i njima zatvorio pipu, više nisu u milosti, nema više svih tih beneficija i, naravno, na sljedećoj utakmici otići će na tribinu do BBB-a, Armade i Torcide i uglas vikati: "HNS, pederi, nogomet ste sje...."

>>'HNS nije pošten, cijene ulaznica šokirale su navijače!'

Komentara 8

BS
bravo_sammir
15:01 12.09.2014.

Kakav savez takav trener, idemo dolje. Pobjedili smo maltu i ljudi vec zaboravljaju da kovac nema pojma

FC
fcnuernberg
16:35 12.09.2014.

Ulaznice od 60 kuna. Kao jedna runda za stolom ( odprilike ) sa 4 osobe! Ti koji se žale nek bolje razmisle dali če popit pivo i platit rundu ili pogledati utakmicu reprezentacije! Sve ima svoje!

DE
debelisef
21:32 12.09.2014.

Prozirno, gospon Flak. "Uvijek vjerni" su osobito zastupljeni u inozemstvu. Ocito da Flaku ne pasu transparenti a la "Mostar" ili "München". Rastjerajte ove iz inozemstva, pa bumo vidili koliko bu cartera letilo... Milanovic, Josipovic, 2 * Pusic, Puhovski, Jergovic, Flak... pozdrav

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije