Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVA NASLOVA

Uvijek Sevillin igrač: Rakitić na javnoj televiziji odjeven skočio u bazen

SEVILLA-BENFICA 13-14
Ramon Navarro/UESyndication/PIXSELL/UESyndication/PIXSELL
22.08.2020.
u 11:36

Sljedeće sezone mu istječe ugovor s Barcelonom, a budući da ima sve manje minutaže baš je Sevilla jedan od klubova koji se spominje kao opcija za njegov nastavak karijere.

Bivši kapetan Seville, veznjak Barcelone i hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić na zanimljiv je način proslavio pobjedu Seville u finalu Europske lige. 

Javio se uživo u program jedne lokalne televizije gdje je nakon kratkog razgovora s voditeljem potpuno odjeven skočio u bazen.

Rakitić je i sam osvojio naslov prvaka Europske lige sa Sevillom 2014. godine prije nego što je otišao put Barcelone. Valja istaknuti da je bio jedan od najboljih igrača Seville i da je imao sjajan odnos s navijačima.

Inače, odigrao je 149 utakmica za Sevillu te zabio 32 pogotka uz 41 asistenciju. Sljedeće sezone mu istječe ugovor s Barcelonom, a budući da ima sve manje minutaže baš je Sevilla jedan od klubova koji se spominje kao opcija za njegov nastavak karijere.

Komentara 5

MA
MateBobanheroj
13:45 22.08.2020.

Ma teško će se Ivan vratiti u Sevillu. To je ipak klub niže razine od Barce, realnije je da će otići u Inter ili Juventus.

NI
niko63
13:07 23.08.2020.

Vi Rakitića selite od kad je došao u Barcelonu je en možete podnijeti nikakav uspjeh ako ima bilo kakve veze s Hrvatskom.

PO
posluzitelj
11:50 22.08.2020.

Rakitić na javnoj televiziji skočio u bazen...ma bravo :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije