Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Olić:
Povratak na članak

'Zbog toga me je uvijek sram kada stranci dođu u Hrvatsku, to boli!'

Sjajno je da Hrvatska ima Vlašića, Brekala, Pongračića, Livakovića… Možemo samo žaliti što nemamo pravi stadion na kojem bi ti igrači igrali i na koji bi došli navijači i napravili sjajnu atmosferu - kaže Olić

Komentari 1

RE
RedTree
00:18 10.06.2020.

Prvo Ola imamo Poljud, iako malo zapušten, ali je ipak pristojan stadion. Drugo AEK otvara novi moderni stadion od 30 tisuća mjesta, bez kune javnog novca ali Grci pak uzimaju 58 milijuna eura godišnje za tv prava, a naši misle sedam i još se hvale s time.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.