Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vukušić

Utakmica u Zagrebu naša je prekretnica

'04.08.2011., Poljud, Split - Druga utakmica 3. pretkola Europske lige, Hajduk - Stoke City. Ante Vukusic.  Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL'
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
27.02.2012.
u 11:18

Dugo smo čekali Antu Vukušića koji je pogotkom u 89. minuti spasio Hajduk od poraza protiv Istre.

Morao je na dopinšku kontrolu, popio je četiri bočice vode dok nije odradio obveze. Bod u Poljudu protiv Istre je neuspjeh, ali tek slijedi ono najteže za Hajduk. Bijeli u iduća četiri kola idu Zagrebu, Dinamu i Rijeci, a u Poljudu čekaju Split.

– Trebamo dignuti glavu, možemo se vratiti samo pobjedom protiv Zagreba u Kranjčevićevoj. Ne daj Bože da izgubimo, tada ćemo upasti u rupu iz koje ćemo teško izaći. Ta nam utakmica može biti prekretnica – rekao je Vukušić.

Doimao se nekako usamljen u vrhu napada.

Dobio sam zadatak od trenera da se ne vraćam na loptu, da stojim između dva stopera i čekam svoju prigodu. Napravio sam svoje, ali to je bilo premalo. Nismo očekivali ovakav početak prvenstva. Puno je novih igrača, trebat će nam vremena, a bit će bolje kad se Andrić vrati u sredinu terena – kaže Vukušić.

O Vukušićevu transferu, posebno u Ukrajinu, puno se govorilo, ali on je ostao u Hajduku.

– Volio bih ići na Zapad, napredovati, a ne prema Istoku gdje mogu uzeti velik novac. Sada idem na titulu prvog strijelca pa na ljeto što bude – kaže Vukušić.

Ključne riječi

Komentara 4

VK
vječni krojf
12:47 27.02.2012.

Opet prekretnica.Ispada da je svaka utakmica prekretnica za Hajduk.Dobro momci naucili govoriti,ali samo govoriti kao Balakov.

BS
bstrabi2
12:50 27.02.2012.

Jadan Vukušić.U Zagrebu prekretnica.Stvarno mi je žao mladića.U Zagrebu če vidjeti tko je opet prvak,a Hajduk se treba borit i da bu treći.Jer stižu ga ovi iza njega.Iz kupa je ispao,a do drugog mjesta treba itekako zapet.Jer pušiona u Zagrebu i Rijeci to je šest boda.Puno za tičew....

JA
jadre
14:40 27.02.2012.

Od Hajduka su ostali samo navijači,jedina vrijednost,iako nisu to oni navijači iz osamdesetih,koji ne bi dopustili krađu i uništavanje,kojima se igrači ne bi vukli po terenu i koji ne bi štitili ovakvog podvaljenog neznalicu poput Balakova!! I, nije naš stil i naš način vrijeđat crne igrače,pa zar ih mi nismo uvijek volili,šalili se s njima,pa i danas prizivali nekog kvalitetnog igrača crne boje da igra za naš klub!! Pozdrav napaćenom bilom puku,ma gdje bili i što radili!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije