Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVŠILO 2:1

Rijeka teško do pobjede nad Osijekom na kišnoj Kantridi

Rijeka - Osijek
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/20
01.12.2014.
u 20:00

Konačnu odluku donijet će sudac Duje Strukan koji će u 17:30 s predstavnicima klubova i delegatom Brankom Bebićem izaći na teren i vidjeti može li se igrati. Početak susreta predviđen je u 18 sati

Rijeka je u posljednjoj utakmici 17. kola MAXtv Prve lige svladala Osijek s 2:1. Kiša je uoči utakmice natopila Kantridu pa je bilo upitno hoće li se utakmica uopće odigrati. No, glavni sudac Sudac Duje Strukan je u 18:00 sati s predstavnicima klubova i delegatom Brankom Bebićem je izašao na teren i dao zeleno svjetlo za odigravanje utakmice.

Riječani su se bolje snašli u kišnim uvjetima i poveli već u 12. minuti. Glavom je pogodio Samardžić nakon slobodnog udarca s lijeve strane. Mogla je momčad Matjaž Keka do kraja poluvremena zabiti još jedan gol, no udarac odličan udarac Kramarića zaustavila je greda. Riječani su do 2:0 stigli u 62. minuti. Moises je zabio s tri metra nakon asistencije Kvržića.

Osijek je smanjio u 73. minuti nakon velike pogreške Rijekina vratara Vargića koji je odbio loptu do strijelca Mateja Jonjića. Do kraja utakmice gosti su imali dvije odlične prilike, ali nisu Šorša i Barišić nisu bili precizni. Kod Rijeke je Jajalo u 77. minuti bio u sjajnoj prilici, ali promašio čitava vrata.

Riječani su tako stigli do nove pobjede i vratili se na četiri boda zaostatka za Dinamom. No, zvižduci Kantride pred kraj susreta svjedoče koliko su danas teško stigli do novoga slavlja.

>> Rijeka će s Rebićem i Kramarićem boriti s Dinamom za naslov?!

Komentara 3

BR
BROCO
21:17 01.12.2014.

Sramotno sudenje suca Strukara ,nedosuden penal crveni karton Močinicu , mislim da je stvarno utjecao na rezultat utakmice .

Avatar mlijeko
mlijeko
07:03 02.12.2014.

Bez poguranca sudca Osijek bi sinoć pobijedio. Zanimljivo, to nikoga ne zanima od novinara....Rijeka je osvojila u ovom prvenstvu već 6 bodova na poguranac sudaca kada protivničkoj momčadi nisu sudili očigledne penale. O dosuđenim penalima za Rijeku ne bih niti trošio riječi. Iz svega se jasno vidi da novinari vode kampanju protiv jednog kluba...

DU
Deleted user
22:00 01.12.2014.

Diname, Diname, ne bush prvi......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije