Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 32
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prema nba ligi

Utah Jazz razmišlja o otkupu ugovora i dovođenju Ante Tomića

Ante Tomić, Barcelona (1)
Miho Dobrašin
03.06.2014.
u 10:46

Razmišljamo o tome da otkupimo njegov ugovor budući da smo ga draftirali još 2008. godine - rekao je potpredsjednik Utah Jazza Walt Perrin.

Posljednji Hrvat koji je nastupao u NBA ligi bio je Roko Leni Ukić i to u sezoni 2009/2010 u dresu Milwaukee Bucksa. A proteklih dana pojavile su se informacije koje sugeriraju da bi Hrvatska ponovno mogla imati predstavnika u najjačoj košarkaškoj ligi na svijetu.

Naime, navodno je Damjan Rudež na meti Cleveland Cavaliersa dok za Antu Tomića interes pokazuje Utah Jazz.

- Iza Tomića je sjajnu sezona u Barceloni, jednoj od najboljih momčadi u Europi. Razmišljamo o tome da otkupimo njegov ugovor budući da smo ga draftirali još 2008. godine - rekao je potpredsjednik Utah Jazza Walt Perrin za Deseret News.

No, pitanje je kakve planove ima Tomić budući da je prije desetak dana i za sportski tjednik Max izjavio kako mu se ne ide 'preko bare'.  

Uz navedeni dvojac, u kombinacijama za odlazak u NBA svakako su i Bojan Bogdanović te Dario Šarić.

>>Tomić: Neću u NBA, a ni Šariću ne preporučujem da se žuri onamo

>>Rudež će na probu u NBA, a hoće ga i Unics iz Kazanja

Komentara 1

DW
dr_who
11:11 03.06.2014.

Tomić i sam zna da nije dorastao NBA ligi, za to mu fali snaga i psiha, a kak se na tim područjima ne vidi apsolutno nikakav napredak od kad je počeo karijeru, sumnjam da bi odjednom stekao odlaskom u NBA. On bi trebao gristi i trgati se, a kad ga vidim kak igra, imam osjećaj da bi ga neki klinjo iz kvarta stlačio. Šteta jer talenta je imao.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije