Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FOTO DOKAZ

Usred meča na R. Garrosu izvadio mobitel i fotografirao trag loptice

Stakhovskij
twitter.com/Stako_tennis‎
28.05.2013.
u 18:28

– Očekujem da će me kazniti, ali ću se i dalje boriti – rekao je 101. tenisač svijeta koji je slično postupio ove godine na turniru u Münchenu.

Ukrajinski tenisač Sergij Stakhovskij, ljutit zbog odluke linijskog suca tijekom prvog kola na Roland Garrosu, izvadio je mobitel i fotografirao mjesto gdje je loptica pala.

Dogodilo se to u ponedjeljak tijekom meča protiv Richarda Gasqueta koji je Francuz dobio s rezultatom 6:1, 6:4 i 6:3.

Stakhovskij je glavnom sucu bezuspješno pokušavao dokazati da je oštećen, a kad je vidio da sudac ne popušta, iz torbe je uzeo iPhone i fotografirao trag. Dokaz je nakon toga objavio na Twitteru.

– Očekujem da će me kazniti, ali ću se i dalje boriti – rekao je 101. tenisač svijeta koju je slično postupio ove godine na turniru u Münchenu.

>> Čilić prošao u drugo kolo Roland Garrosa, Mikica glatko izgubila

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije