Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAKAKVIH NAS IMA

Usnuli, poludjeli ili zamišljeni igrač američkog nogometa

NFL
AFP
04.12.2009.
u 10:30

Bizaran trenutak dogodio se na početku treće četvrtine sveučilišnog ogleda američkog nogometa između Floride i Floride State Universityja.

Cijelu sezonu Florida State University ima napadačkih problema, a zašto je tako, potvrdio je i njihov igrač Zebrie Sanders. U trenutku kada je njegova momčad gubila 24-0 i kreirala napad na 25. jardu svoje polovice, Sanders je jednostavno ostao čučati u početnoj poziciji napada.

Akcija je nastavljena, a Sanders je do njezina kraja ostao nepomičan. Neki američki izvjestitelji su nagađali je li možda usnuo, drugi je li potpuno poludio i na taj način manifestirao ludilo, a treći da se jednostavno zamislio i ostao desetak sekundi u takvom položaju.

No, kako god, privukao je pozornost i vjerojatno dodatno produbio krizu svoga kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije