Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FABIJAN KOMLJENOVIĆ

Legenda Dinama na Večernji TV-u o porazu plavih: Je li Theophile prevelik kikser?

Večernji TV
17.09.2021.
u 13:26

Emisiju od 12 sati možete pratiti na našoj Facebook stranici ali i na portalu gdje će biti istaknut i tekstualni prijenos.

U studiju Večernjeg TV-a jučer je gostovao Fabijan Komljenović. Bivši nogometaš Dinama, u razgovoru s našim novinarom Željkom Jankovićem, osvrnuo se na izvedbu momčadi Damira Krznara u prvoj utakmici skupine Europske lige protiv West Hama.

- Čini se da Dinamo odavno nije naišao na ozbiljnijeg protivnika. Iako, već se u utakmici protiv Sheriffa pokazalo da je Dinamo u problemu - počeo je Komljenović.


Potajno smo se nadali da Dinamo, individualnom kvalitetom, uz maksimalnu koncentraciju,možda može zaprijetiti West Hamu.

- Dinamo apsolutno nije imao šanse. Ne znam što se dogodilo s Dinamom. Modri su dominantni u HNL-u, a čim dođe ozbiljnija i posloženija momčad, Dinamo se ne snalazi. Dinamo iz lige ne može imati potreban podražaj za ovakve utakmice... Imam dojam da je West Ham igrao s 30 psoto svojih kapaciteta. Da je trebalo dati gasa, oni bi to lakoćom učinili. Točno je da su zabili iz Dinamovih pogrešaka. One dolaze iz Dinamove nemoći.

Imate li dojam da je Dinamo previše respektirao Engleze?

- Nemam taj  dojam. Jednostavno je prevelika razlika u kvalitetu. Zatvorili su Petkovića i Oršića. Petković je bio daleko od protivničkog gola. On nije klasična desetka, već napadač, a kod napadača se broje samo golovi i asistencije. Nismo imali pravu špicu, nije bilo sredine terena, Englezi su praktički igrali s nama. Već nakon desetak minuta jasno je  bilo da Dinamo nema što tražiti.

Koliko se momčad može sama korigirati kada priprema utakmice padne u vodu na početku susreta?

- Može ako imate tu kvalitetu. U određenim trenucima činilo se kao da to nije isti sport. Nisam vidio niti jednog pojedinca na potrebnoj razini.
No, ne smiju vam se dogoditi pogreške poput one Theophilove.
- Ako ne možeš ništa, onda ideš na sigurno. Neshvatljive su njegove pogreške. On mora donositi mirnoću i razvijati mlade igrače poput Šutala i Franjića. On to ne čini. Čudi me da kiksa uvijek u najvažnijim utakmicama - kaže Komljenović.

Pogledajte cijeli intervju:

Komentara 9

BI
billynik
11:44 17.09.2021.

Legenda???

GA
Gargamel
14:07 17.09.2021.

Legenda? Zbilja ste vi novinari "Legende", ali u izvaljivanju gluposti, pisanju neprovjerenih priča. zbilja gluposti te se ljutite kad vas se kritizira. Kaj budu onda rekle prave igračke legende. Nije samo Teofil loš, ima ih barem 5-6 kojima nije mjesto u prvoj postavi Dinama, a ni ovakvome treneru koji ne zna sam sa sobom, a kamo li sa igračima. Upropastio je jedan dobar klub.

DM
drazen.muhvic
13:27 17.09.2021.

Legenda Dinama koja je u tri sezone odigrala sveukupno 11 tekmi za prvu momčad??? Jbg, pa veća legenda im je čistačica Barica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije