Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na odmoru u Hrvatskoj

Nova snimka: Njemački vratar otpjevao i stihove naše poznate klapske pjesme

Manuel Neuer
Foto: Screenshot/YouTube
12.07.2020.
u 20:58

U međuvremenu, pojavio se novi video, na kojem Neuer pjeva hit "Croatio iz duše te ljubim" od klape Intrade

Njemački nogometni vratar Manuel Neuer uživa na odmoru u Hrvatskoj. Objavljena je snimka kako u društvu pjeva "Lijepa li si", neizostavni hit koji se čuje kada god nastupa hrvatska reprezentacija.

A sudeći po videu, slavni Nijemac dobro zna kako idu riječi pjesme. Video je objavljen na Facebook stranici Hrvati Stuttgart uz opis "ovo je sve", a moramo priznati da se slažemo s tim. 

U međuvremenu, pojavio se novi video, na kojem Neuer pjeva hit "Croatio iz duše te ljubim" od klape Intrade.

"Nek' ti kušin bude stina", pjevao je Nijemac na snimci koju je objavio Dalmatinski portal.

Ključne riječi

Komentara 10

RE
RedTree
23:52 12.07.2020.

Nažalost već su neki pojedinci dojavili u Njemačku i opisali to kao gnjusno, pjesmu koja priča o prirodnim ljepotama. A zanimljivo kako neki danas ne spominju Srebrenicu. Nažalost Hrvatska će im vječno biti trn u oku i sve bi nam oprostili, ali slobodnu Hrvatsku nikad, jer Hrvatska bila ona koja je punila proračun bivše države s 42%, a najveća zemlja bila u nivou s Kosovom. Pa neki je ni 90. nisu htjeli u Saboru. Tužno.

VH
volim.hrvatsku65
22:13 12.07.2020.

Car !!!!

RE
RedTree
21:07 12.07.2020.

Legenda! Mislim da mi Hrvati nismo ni svjesni koliko nam je lijepa domovina koju brzo napustimo i koliko bi nam samo malo jača privreda i malo uređenija zemlja s manje papirologije i nameta i život bi nam bio puno ljepši.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije