Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova nada

Upoznajte borca koji bi mogao pokoriti UFC! Ima skor 26-0!

Julio Cesar Morceguinho (1)
Screenshot YouTube
12.08.2013.
u 10:36

Posljednji meč odradio je proteklog vikenda kad je efektno slavio head kickom u prvoj rundi

UFC u pravilu ima već gotovo sve najbolje borce svijeta u svojim redovima, ali ipak postoje još poneki dijamant koji tek čeka njihov poziv.

Među takve definitivno spada Brazilac Julio Cesar Morceguinho poznatiji pod svojim nadimkom Neves. Prvu profesionalnu MMA borbu odradio je u listopadu 2011. godine, a nakon toga je nanizao čak 26 pobjeda. Za poraz još uvijek ne zna.

Posljednji meč odradio je proteklog vikenda kad je efektno slavio head kickom u prvoj rundi na eventu Watch Out Combat Show 28.

Spomenimo još kako se bori u pero kategoriji do 66 kilograma, a sad pogledajte njegov najnoviji nokaut!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije