Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV PROMAŠAJ!

Uplatio 134 tisuće eura na Francuze

Francuska
AFP
24.06.2010.
u 16:09

Britanska je kladionica William Hill uoči početka SP-a prihvatila nevjerojatnu uplatu na uspjeh francuske reprezentacije.

Klijent iz južnog dijela britanskog otoka, objavili su iz ureda za odnose s javnošću William Hill, nazvao je i telefonski se s bookmakerom kladionice izravno dogovorio da uplati 134.000 eura na opciju da će Francuska zauzeti jedno od prva tri mjesta na kraju turnira. Da je pogodio, zaradio bi dva milijuna eura. Ostao je bez svog novca već nakon grupne faze.

- Bio bi to najveći dobitak u povijesti klađenja na Svjetsko nogometno prvenstvo - izjavio je glasnogovornik Williama Hilla Graham Sharp.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
18:09 24.06.2010.

Neka je izgubio... ! Koja budala...Zar mu nije jasno bilo ,da suci nece uvijek Francuzima pomagat...

OB
-obrisani-
18:53 24.06.2010.

Ja znam za neke budale na zapadnom balkanu kojima daš pet ožujskih piva i naviješ Thompsona i uplatili bi još više na kockaste da imaju taj novac..

DA
danebi
10:41 25.06.2010.

Eh, Pravi EU-Janeze: Izgleda da si ne mozes priustiti ni ozujsko pivo, ni Thompsona....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije