Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester

Evo tko je najveći favorit za Mourinhovog nasljednika u Unitedu

Jose Mourinho
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
18.12.2018.
u 21:20

Ranije u utorak Manchester United uručio je otkaz Joseu Mourinhu zbog serije loših rezultata koja je kulminirala nedjeljnim porazom (1:3) od Liverpoola

Legendarni napadač Manchester Uniteda Ole Gunnar Solskjaer (45) najveći je favorit za preuzimanje dužnosti menadžera kluba s Old Trafforda do kraja ove sezone, objavila je agencija Reuters pozivajući se na izvor iz kluba.

Solskjaer je za Manchester United igrao od 1996. do 2007. godine te je u 235 nastupa postigao 91 gol, od kojih je najznačajniji onaj pobjednički u finalu Lige prvaka 1999. godine protiv Bayerna.

>> Večernjakov nogometaš godine: Luka Modrić nema konkurencije

Nakon igračke karijere je tri godine vodio rezervnu momčad Manchester Uniteda da bi od 2011. do 2014. bio trener Moldea s kojim je osvojio dva naslova prvaka Norveške, a nakon kratkog boravka u Cardiff Cityju, prije tri je godine ponovno sjeo na klupu Moldea.

Uz Solskjaera kao kandidat za privremenog menadžera Uniteda spominje se još jedan bivši igrač i pomoćni trener kluba Mike Phelan (56). On je za United nastupao od 1989. do 1994. godine, a zatim je 14 godina bio u stručnom stožeru kluba.

Ranije u utorak Manchester United uručio je otkaz Joseu Mourinhu zbog serije loših rezultata koja je kulminirala nedjeljnim porazom (1:3) od Liverpoola.

Komentara 2

VA
Valer
21:51 18.12.2018.

Oni Mourinha smjene na keks a mi Kujundžića ne možemo dvije godine.

Avatar Idler 3
Idler 3
21:44 18.12.2018.

Iskreno, uz ovu "košarkašku" veznu liniju kakšnu je on stvoril v ManU ne sam kaj ga treba poterat neg i kaj nit nasljednik nebu mogel nikog dobit brez generalke !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije