Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strani nogomet

United želi Kanea i Rashforda u napadu: Da bi ih dobili morat će posegnut duboko u džepove

FIFA World Cup Qatar 2022 - England Training
Foto: HANNAH MCKAY/REUTERS
1/3
25.04.2023.
u 10:46

Sredstva za novi ugovor Rashforda i Harryja Kanea trebala biti prikupljena smanjivanjem tjedne plaće vrataru Davidu de Geaji sa 375 tisuća funti na 200 tisuća. Ipak predsjednik Tottenhama Daniel Levy mogao bi blokirati prelazak Kanea i nastojati ga zadržati u nadolazećoj sezoni, kako je to učinio i pred dvije godine kada je za engleskog kapetana bio zainteresiran Manchester City

Manchester United spreman je ponuditi engleskom kapetanu Harryju Kaneu 300 tisuća funti mjesečno u nastojanju da Tottenhamov napadač od ljeta zaigra na Old Traffordu. Ovime bi postao jedan od najbolje plaćenih igrača Uniteda, a isti iznos ponuđen je i Marcusu Rashofrdu u novom dugoročnom ugovoru, pišu Britanski mediji.

Rashford je proizašao iz omladine kluba i ovom povišicom nastojat će ga zadržati s obzirom da mu trenutni ugovor ističe krajem sezone. Navodno, sredstva za ove nove ugovore trebala biti prikupljena smanjivanjem tjedne plaće vrataru Davidu de Geaji sa 375 tisuća funti na 200 tisuća.

Idući susret engleskih napadača bit će na Old Traffordu ovog četvrtka u kojem će Spursi pokušati otežati put Crvenih vragova do kvalifikacije u Ligu prvaka. Rashford je u ovoj sezoni zabio 28 golova u svim natjecanjima za United, a od toga 15 u Premier ligi. Kane čak 26, ali čak njih 24 u Premier-u.

Prelazak Kanea bio bi Tottenhamov najveći transfer od odlaska Garetha Balea u Real Madrit u 2013. Ipak, predsjednik kluba Daniel Levy mogao bi blokirati prelazak Kanea i nastojati ga zadržati u nadoazećoj sezoni. Tako je odbio i ponudu Cityja prije dvije godine.

Međutim, ukoliko se ne uspiju kvalificrati u Ligu prvaka, mogli bi se naći u prilici da moraju namaknuti više sredstava smanjivanjem plaća igračima. Pretpostavlja se da bi se svaki razgovor o Kaneovom transferu trebao približiti brojci od 100 milijuna funti.


 

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije