Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Švedski branič

United za 35 milijuna eura doveo prvo pojačanje

Britain Football Soccer - Manchester United v Leicester City - Premier League - Old Trafford - 24/9/16 Manchester United manager Jose Mourinho  Action Images via Reuters / Carl Recine Livepic EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data
Foto: Reuters/PIXSELL
14.06.2017.
u 11:18

U švedskoj reprezentaciji je debitirao u ožujku 2016. godine te nastupio 12 puta u nacionalnom dresu

Dosadašnji branič portugalske Benfice, 22-godišnji švedski nogometni reprezentativac Victor Lindelof, prema pisanju britanskih medija trebao bi u srijedu postati novim članom Manchester Uniteda te tako postati prvim pojačanjem momčadi Josea Mourinha tijekom ljetnog prijelaznog roka.

Procjenjuje se da je vrijednost ovog transfera 35 milijuna eura, a Lindelof bi tijekom dana trebao stići u Manchester na liječnički pregled i na dogovor oko osobnih uvjeta prijelaza.

Mladi je nogometaš još sinoć bio sa reprezentacijom u Oslu, ali nije ulazio u igru tijekom prijateljskog dvoboja s Norveškom koji je završio 1-1.

Lindelof je od 2011. godine u Benfici, a prije dvije godine je potpisao ugovor koji ga je za klub iz Lisabona vezao do 2020. godine. Za prvu momčad Benfice odigrao je ukupno 73 utakmice u svim natjecanjima te postigao dva pogotka.

U švedskoj reprezentaciji je debitirao u ožujku 2016. godine te nastupio 12 puta u nacionalnom dresu, u kojem je postigao jedan pogodak. Bio je među reprezentativcima na posljednjem Euru, gdje je bio standardnim članom prve momčadi, ali Švedska je natjecanje završila već u prvom krugu nakon poraza od Italije (0-1) i Belgije (0-1) te uz samo jedan osvojen bod protiv Republike Irske (1-1).

Komentara 2

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:10 14.06.2017.

O moj Bože! Za ovakvu gestu Mourinho nije dobio kaznu??? Krajnje bezobrazno prema svim žrtvama nacizma! Nije ni čudo da radi u Britaniji gdje su očito ovakve stvari dopuštene...

SV
stjepan v.
23:40 15.06.2017.

Jose...Jose...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije