Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDVAJU 90 MINUTA

United uvjerljivo slavio, Liverpool konačno pobijedio, a Kranjčar igrao u slavlju QPR-a

United
Foto: Reuters (Ilustracija)
29.11.2014.
u 18:17

Liverpool je konačno uspio upisati pobjedu, prvu od 28. listopada. S minimalnih 1:0 pao je Stoke, a gol je zabio Johnson u 85. minuti.

Manchester United upisao je treću pobjedu zaredom u engleskom prvenstvu. Crveni vragovi su u 13. kolu na Old Traffordu s 3:0 svladali Hull City.

Strijelci su bili Smalling (16.), Rooney (42.) i Van Persie (66.). United se ovom pobjedom probio do četvrtoga mjesta s 10 bodova manje od vodećeg Chelseaja koji ima utakmicu manje. Opširnije o utakmice pročitajte ovdje.

Liverpool je konačno uspio upisati pobjedu, prvu od 28. listopada. S minimalnih 1:0 pao je Stoke, a gol je zabio Johnson u 85. minuti. Dejan Lovren u igru je ušao kao taktička zamjena u 88. minuti. Opširnije o utakmice pročitajte ovdje.

Queens Park Rangersi su s 3:2 bili bolji od Leicestera. Niko Kranjčar bio je u početnom sastavu QPR-a, a igru je napustio u sudačkoj nadoknadi. Opširnije o utakmice pročitajte ovdje.

Jedvaj igrao u pobjedi Leverkusena

Bayer Leverkusen s 5:1 je bio bolji od Kolna u 13. kolu njemačkog prvenstva. Tin Jedvaj odigrao je čitavi susret, a junak utakmice bio je Josip Drmić s tri pogotka. Opširnije o utakmice pročitajte ovdje.

Vodeći Bayern je s 1:0 slavio kod Herthe. Pogodak za tri boda djelo je Robbena iz 27. minute.

Sammir u početnom sastavu Getafea

Getafe je u 13. kolu španjolskog prvenstva kod kuće izgubio kod Athletic Bilbaa. Sammir je igrao do 54. minute.

>> Arsenal napokon pobijedio, 'žrtva' je bila West Bromwich

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije