Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE-NEĆE

United sprema ponudu za Davida Villu

David Villa
Reuters
24.02.2010.
u 14:30

Engleski dnevnik Daily Mirror donosi vijest da je Manchester United spreman lansirati izdašnu ponudu Valenciji za njihovog najboljeg nogometaša Davida Villu (28).

Španjolski napadač trenutačno je najbolji strijelac Primere sa 17 postignutih golova iz 22 utakmice, a njegov aktualni ugovor veže ga za klub s Mestalle do lipnja 2014. godine.

Menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson navodno je već poslao svog brata Martina, glavnog skauta "crvenih vragova" zaduženog za europsko tržište, kako bi pogledao Villin nastup u prvenstvenoj utakmici protiv Atletico Madrida za vikend, pa se očekuje da bi na kraju sezone mogla uslijediti ponuda.

Villa je već prije rekao da je otvoren za prelazak u engleski Premiership, ali da bi radije volio zaigrati za nekog od španjolskih giganta Barcelonu ili Real Madrid.

Valencia Villu nema namjeru pustiti za manje od 45 milijuna eura, koliko je, pak, Ferguson spreman odvojiti za njegovu kupnju usred loše forme Dimitra Berbatova, ali Barcelona i Real sposobni su ponuditi i veće svote.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije