Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROPSKA LIGA

United remizirao kod Rostova, Ajax izgubio

Manchester United
Foto: Reuters
1/6
09.03.2017.
u 21:26

ManU je poveo u 35. minuti golom Henrika Mhitarjana kojem je sjajno asistirao Zlatan Ibrahimović. Domaćin je uspio izjednačiti u 53. minuti, a pogodak je postigao Aleksandr Buharov.

U prvom susretu osmine finala Europske lige Manchester United je na gostovanju kod Rostova odigrao 1:1, dok je Ajax poražen u Danskoj od Kopenhagena 1:2.

Crveni vragovi su po dolasku u Rostov na Donu imali velikih prigovora na travnjak stadiona Olimp 2, no gotovo rutinski su stigli do rezultata koji im je širom otvorio vrata prolaza u četvrtfinale.

ManU je poveo u 35. minuti golom Henrika Mhitarjana kojem je sjajno asistirao Zlatan Ibrahimović. Domaćin je uspio izjednačiti u 53. minuti, a pogodak je postigao Aleksandr Buharov.

Kopenhagen je na stadionu Parken pobijedio Ajax 2:1, a dvoboj je obilježio pogodak Rasmusa Falka Jensena već u 28. sekundi utakmice. Premda je bio blizu, Falk nije uspio zabiti najbrži gol u povijesti Europske lige. Rekord drži Jan Sykora koji je u susretu Slovan Libereca i Karabaga (2:2) u rujnu 2016. postigao pogodak nakon 10,69 sekunde utakmice.

Ajax je izjednačio u 32. minuti preko Kaspera Dolberga, a pobjedu Kopenhagenu donio je Andreas Cornelius u 59. minuti.

Ovom pobjedom Kopenhagen je produžio niz bez poraza u svim natjecanjima na 19 utakmica. Posljednji poraz doživjeli su u kvalifikacijama Lige prvaka od Leicester Cityja (0:1) u listopadu prošle godine.

Anderlecht je načinio veliki korak prema plasmanu u četvrtfinale pobijedivši u Nikoziji APOEL 1:0. Pogodak odluke zabio je Nicolae Stanciu u 29. minuti.

Uzvratni susreti su 16. ožujka.

>> Barcelona bacila u očaj i engleske kladionice

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije