Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FA kup

United preskočio Arsenal, Bolton bolji od Birminghama

\'Manchester United\'s Wayne Rooney speaks to Arsenal\'s Samir Nasri during their FA Cup quarter-final soccer match at Old Trafford in Manchester, northern England March 12, 2011. REUTERS/Russell Chey
Reuters
12.03.2011.
u 22:39

Ivan Klasnić igrao je za Bolton 61 minutu, tada ga je zamijenio Korejac Chung-Yong Lee, koji je zabio za pobjedu.

Arsenal se oprostio i od trećeg natjecanja u zadnja dva tjedna. Nakon posrtanja u finalu Carling kupa (Birmingham) i ispadanja iz Lige prvaka (Barcelona), momčad Arsenea Wengera nije ušla ni u četvrtfinale FA kupa. Pet godina Arsenal ne zna za pobjedu na Old Traffordu, tradicija je nastavljena i Manchester United je pobjedom 2:0 ušao u polufinale.

Iako je igrao u prilično "šarenom" sastavu, bio je bolji od Arsenala, koji je utakmicu završio s 10 igrača. Naime, zbog ozljede ramena, srednji branič Johan Djourou u 81. minuti iznesen je s travnjaka, s maskom za kisik na licu! Utakmica je produžena osam minuta, a budući da je Wenger već koristio tri zamjene, Arsenal je 17 minuta igrao s igračem manje. U drugom četvrtfinalu, Bolton je u gostima svladao Birmingham s 3:2. Ivan Klasnić igrao je za Bolton 61 minutu, a zamijenio ga je Korejac Chung-Yong Lee koji je u 90. minuti zabio pobjedonosni gol.

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
16:39 13.03.2011.

Nadam se da su se sada uverili,da protiv Crvenih Djavola,Topdzije nemaju sta da traze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije