Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vodeći u Premiershipu

United pregazio i Swansea, Mourinho poručio: 'Pustio sam konje da trče'

Manchester United
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
Autori: Ivan Halar, Hina
19.08.2017.
u 17:03

Manchester United je čak tri pogotka postigao u posljednjih deset minuta dvoboja.

Nogometaši Manchester Uniteda ponovili su rezultat iz prvog kola engleskog prvenstva te s uvjerljivih 4-0 (1-0) slavili na subotnjem gostovanju kod Swanseaja u prvoj utakmici 2. kola Premiershipa, postigavši čak tri pogotka u posljednjih deset minuta dvoboja.

Vodeći gol za momčad Josea Mourinha postigao je Bailly u 45. minuti uguravši loptu u mrežu, nakon što je poslije ubačaja iz kuta Paul Pogba udarcem glavom pogodio gredu, a lopta se odbila na gol-crtu. Sve do 80. minute gosti su držali minimalno vodstvo, a tada je obrana Swanseaja triput probušena u samo pet minuta.

Prvo je Romelu Lukaku svladao domaćeg vratara Fabianskog nakon asistencije Mkhitaryana. Isti je igrač bio dodavač i u 83. minuti, kad je za 3-0 pogodio Pogba. Konačnih 4-0 postavio je Martial u 85. minuti nakon Pogbinog dodavanja.


All Goals & Highlights - Swansea City 0-4... by ZidaneHD

- Nogomet je nogomet, kada pogriješiš možeš primiti pogodak, zbog toga nikada nisam potpuno opušten. Ali imao sam igrače na klupi koji su mi mogli pomoći - kazao je trener Manchestera Jose Mourinho pa slikovito dodao:

- Nije bilo potrebe zatvarati utakmicu, jednostavno je trebalo pustiti konje da slobodno trče.

Mancester United je vodeća momčad Premiershipa sa šest bodova i gol-razlikom 8-0.  

Komentara 2

ZA
zahrvatsku
18:13 19.08.2017.

Nas je toliko malo, da nemamo ni za hleba. Pomozi Hrvatskoj http://bit.ly/2uSG62f

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije