Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Engleska liga

United pobjedom nad Evertonom pobjegao Cityju na 12 bodova

Robin van Persie (1)
Reuters/Pixsel
10.02.2013.
u 20:27

Manchester United pobijedio je Everton s 2:0 u 26. kolu engleske lige i sada ima 12 bodova više od najbližeg pratitelja, gradskog suparnika Cityja

Manchester City je u subotu izgubio sa 1:3 u Southamptonu i omogućio crvenim vragovima da pobjedom protiv Jelavićeva Evertona odu na 12 bodova prednosti. Lani su igrači Alexa Fergusona na Old Traffordu protiv Evertona igrali 4:4, kada su u završnici ispustili dva pogotka prednosti, što je na kraju bio i jedan od razloga zbog kojeg su izgubili naslov.

U 13. minuti Robin van Persie je pronašao Ryana Giggsa koji je s desetak metara smjestio loptu u mrežu i na taj način već 21. sezonu zaredom postao strijelac barem jednog pogotka u Premijer ligi. Prije odlaska na odmor na 2:0 povećao je Van Persie. To mu je 19. pogodak ove sezone i prvi je strijelac prvenstva.

Hrvatski reprezentativac i Evertonov napadač Nikica Jelavić u igru je ušao u 57. minuti. U 82. je imao dobru priliku, ali je vratar David de Gea obranio njegov udarac.

Utakmicu je s tribine Old Trafforda pratio i trener Real Madrida Jose Mourinho, jer njegova momčad u srijedu na Santiago Bernabeuu igra prvi ogled osmine finala Lige prvaka s Unitedom.

Aston Villa je pobijedila West Ham s 2:1 (Benteke 74, N\'Zogbia 78 / Westewood 87-ag)

Poredak: Manchester United 65, Manchester City 53, Chelsea 49, Tottenham 48, Arsenal 44...

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
09:24 11.02.2013.

SAAAAMMPIIIOOONNNIIIIIIIIIIII

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije