Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
29 mil. € i BONUSI

United odbio i drugu Chelseajevu ponudu za Rooneyja

Cleverly Rooney United (1)
Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
05.08.2013.
u 15:06

Chelsea je u odnosu na prvu ponudu od 20 milijuna ponudio pet milijuna više te bonuse, ali je odgovor s Old Trafforda i dalje isti.

Manchester United odbio je i drugu ponudu Chelseaja koji je za Waynea Rooneyja u nedjelju ponudio 25 milijuna funti (oko 29 milijuna eura).

Chelsea je u odnosu na prvu ponudu od 20 milijuna ponudio pet milijuna više te bonuse, ali je odgovor s Old Trafforda i dalje isti, piše BBC.

- Ponudu smo primili jučer i odmah je odbijena. Stav kluba je da Rooney nije na prodaju - rekao je glasnogovornik Uniteda.

Nije poznato hoće li trener Chelseaja Jose Mourinho i treći put krenuti u napad. Očekuje se da će Rooney konkurirati za prijateljsku utakmicu s AIK-om u Švedskoj u utorak.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije