Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOĆE LI PRISTATI?

United mami Lewandowskog dvostruko većom plaćom

'Borussia Dortmund\'s Robert Lewandowski (C) gestures as he celebrates after scoring a fourth goal against Real Madrid during their Champions League semi-final first leg soccer match at BVB stadium in
'KAI PFAFFENBACH'
13.06.2013.
u 09:40

Poljski napadač u Borussiji Dortmund trenutno zarađuje oko 2.4 milijuna eura godišnje, a na Old Traffordu bi imao 5.5 milijuna.

Manchester United želi Roberta Lewandowskog i spreman mu je više nego udvostručiti plaću. Poljski napadač u Borussiji Dortmund trenutno zarađuje oko 2.4 milijuna eura godišnje, a na Old Traffordu bi imao 5.5 milijuna.

Proteklih se tjedana pričalo da je Lewandowski prijeći u Bayern, ali su u Borussiji nedavno presjekli te tvrdnje.

- Robert Lewandowski definitivno neće prijeći u Bayern u 2013. godini. To je naša konačna odluka - rekao je tada direktor dortmundskog kluba Hans-Joachim Watzke.

To, dakako, ne znači da Lewandowski na ljeto ne može prijeći u neki drugi klub osim Bayerna. Ugovor s dortmundskim klubom mu traje do kraja iduće sezone pa Borussiji prijeti scenarij da za godinu dana Lewandowski ode bez odštete.

>> Lewandowski: Ovo ljeto prelazim u klub svojih snova

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije