Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

UniCredit osnažuje talente Youth America’s Cupa

UniCredit Youth America’s Cup
15.02.2024.
u 15:11

Otključavanje potencijala zajednice kroz podršku mladim jedriličarima

Grupa UniCredit ekskluzivni je globalni partner i globalni bankarski partner jedne od najpoznatijih jedriličarskih regata na svijetu, 37. po redu America's Cupa koji će se ove jeseni održati u Barceloni. Ovogodišnji Louis Vuitton 37. America's Cup stavlja u središte održivost i promicanje održivog gospodarskog i društvenog razvoja, a te su vrijednosti usklađene sa strategijom UniCredita. Simbolično, svoj jedriličarski debi UniCredit obilježit će dodatnom potporom trećem izdanju Youth America's Cupa u ulozi naslovnog partnera događanja.

UniCredit Youth America’s Cup održat će se od 17. do 26. rujna u Barceloni, a namijenjen je mladima od 18 do 25 godina. Posjetitelji utrke mogu pratiti besplatno, a događanje će se se uživo prenositi putem besplatnih kanala, kao i online.

UniCredit Youth America's Cup predstavit će najbolje mlade svjetske jedriličare iz 12 zemalja i bit će test timskog duha, intuicije, vodstva i sposobnosti. S obzirom na UniCreditovu predanost oslobađanju potencijala mladih ljudi potporom ovoj utrci promovirat će sljedeću generaciju jedriličarskih talenata.

Profesionalne momčadi koje se natječu na America's Cupu imaju opsežne selekcijske procese za otkrivanje mladih talenata. Stoga će upravo UniCredit Youth America's Cup biti jedan od vrhunaca ovogodišnjeg America's Cupa i poslužit će kao izvrsna regrutacijska platforma za sljedeću generaciju profesionalnih jedriličara.

Ponosan sam što vidim da se mlađe generacije približavaju sportu koji se temelji na timskom duhu, intuiciji i odlučnoj potrazi za zajedničkim ciljem. Ovo događanje promovira nove talente, stavlja u središte ekološke i održive prakse što je u potpunosti usklađeno sa strategijom UniCredita", rekao je Andrea Orcel, izvršni direktor Grupe UniCredit.

Nakon kvalifikacijskih rundi, veliko finale UniCredit Youth America's Cupa održat će se 26. rujna, a dva najbolja tima borit će se za trofej za čiji je dizajn i izradu zadužen UniCredit.

UniCredit Youth America’s Cup bazen je budućih talenta America’s Cupa i prilika za profesionalne jedriličare iz 12 prijavljenih zemalja da izgrade temelje za potencijalne nove timove America’s Cupa te se zalažu za buduću slavu ove najpoznatije jedriličarske regate. Flota koja juri obalom Barcelone s najboljim mladim jedriličarima svijeta bit će sama po sebi spektakl, a Grupa UniCredit savršen je partner ovog događanja zbog inspirativne predanosti njegovanju mladih talenata ”, izjavio je glavni izvršni direktor America's Cup Eventa Grant Dalton.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije