Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ODUSTAJU

Unatoč Fibinu pritisku, ABA ligaši i dalje uz Euroligu

Zadar - Cedevita
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/7
11.05.2016.
u 10:01

- Želimo nastaviti s ABA ligom, ali želimo i nastaviti suradnju s nacionalnim savezima i nitko od nas nije da se opstruiraju nacionalna prvenstva. ABA liga nikome ne brani da igra Fibina natjecanja, pa tako niti Ciboni koja se još prije odredila za Fibinu Ligu prvaka - izvjestio je Davor Užbinec

Unatoč pojačanim pritiscima na nacionalne saveze, najjači klubovi bivše SFRJ u ABA ligi nisu odustali od ideje da se priklone Euroligi i njenim natjecanjima. Epilog je to Skupštine klubova ABA lige u Beogradu na kojoj je istaknuto da se projekt regionalne lige svakako treba sačuvati.

- Želimo nastaviti s ABA ligom, ali želimo i nastaviti suradnju s nacionalnim savezima i nitko od nas nije da se opstruiraju nacionalna prvenstva. ABA liga nikome ne brani da igra Fibina natjecanja, pa tako niti Ciboni koja se još prije odredila za Fibinu Ligu prvaka - izvjestio je Davor Užbinec, direktor Cedevite, koja svoju budućnost vidi samo u Euroliginim natjecanjima. 

>> Novosel: Dogovora Eurolige i Fibe neće biti, odlučit će sud

Komentara 4

Avatar links
links
08:27 12.05.2016.

Cibona je odlučno za obadvije opcije, ahahahahah, kao i predsjednik im, dupljaci, čakaju da vide tko će dobiti pa da se priklone i da pobjedonosno Aca uzvikne "znali smo"

TR
tragurion1954
16:47 11.05.2016.

Nazovite to pravim imenom: Balkanska liga..... A toliko smo željeli maknuti se od balkanaca, opanaka, brlje, cajki...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije