Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI POLUFINALA

Ulaznice za LP dvostruko skuplje u Španjolskoj nego Njemačkoj

pedro rodriguez
Reuters/PIXSELL
13.04.2013.
u 08:42

Najjeftinija karta za Barcelonin Camp Nou iznosit će 682 kune, a najskuplja 2693

Ljubitelji nogometa u Španjolskoj, pogođeni gospodarskom krizom, ostali su iznenađeni viješću da će ulaznice za polufinale Lige prvaka plaćati dvostruko skuplje u odnosu na navijače u Njemačkoj. Gledanje uživo utakmice Bayern Münchena i Barcelone koštat će između 300 i 1125 kuna, no za uzvrat tjedan dana kasnije cijena ulaznica bit će duplo viša. Najjeftinija karta za Barcelonin Camp Nou iznosit će 682 kune, a najskuplja 2693.

Nešto slično najavljeno je i u slučaju drugog para, utakmice između Borussije Dortmund i Real Madrida. U Njemačkoj će navijači gledati susret na stadionu ako izdvoje između 337 i 1275 kuna. U Španjolskoj, međutim, cijena će biti od 525 do 2693 kune. Bayern je za prvu utakmicu dosad zaprimio 200 tisuća zahtjeva. Za drugu, odnosno put u Barcelonu, pristiglo je 10 tisuća rezervacija u samo tri sata nakon ždrijeba, pa je klub zatvorio prodaju za to gostovanje. Barcelona je njemačkim navijačima prodala ulaznice po cijeni od 893 kune.

\"Sanjamo finale\"

Euforija polufinala zahvatila je jučer i Madrid. Po ulicama, trgovima i kafićima komentirali su se izvučeni parovi i izgledi za prolaz. Čak 65,8 posto navijača vjeruje u pobjedu Reala, pokazuje internetska anketa sportskog lista Marca, u kojoj je do kraja jučerašnjeg dana sudjelovalo 25.303 čitatelja. U anketi konkurentskog AS-a, 78 posto od 5.000 čitatelja tvrdi isto.

- Kada smo se susreli u skupini nismo bili u stanju pobijediti, no sada vjerujemo u drugačiji ishod - komentirao je Emilio Butragueño, direktor i nekadašnji igrač Reala. U Dortmundu je bilo 2:1, a u Madridu 2:2.

- Sanjamo finale na Wembleyu - istaknuo je.

Real u tri grupe

Za to je vrijeme José Mourinho pripremao igrače za nedjeljnu utakmicu protiv Athletic Bilbaoa. Na vrući teren u Baskiji gotovo sigurno neće istrčati ozlijeđeni veznjaci Essien i Kaká, a prema posljednjim informacijama niti napadač Higuaín. Već drugi dan zaredom Argentinac nije odradio trening na travi pa je sasvim izgledno da će protiv Athletica u vrhu napada zaigrati Karim Benzema.

Mourinho je u petak podijelio igrače u tri grupe - u prvoj su lakši trening imali Luka Modrić i suigrači koji su u utorak počeli susret protiv Galatasaraya, dok su ostali radili jačim intenzitetom. Poseban trening odradila su četvorica vratara. U subotu u 11 sati posljednji je trening prije utakmice. Real Madrid nalazi se na drugom mjestu sa 65 bodova, a Athletic Bilbao trinaesti s 35 bodova.

>> Barcelona prošla u polufinale i srušila rekord Lige prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije