Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovačko čudo

"Ukrali" bod, a zajedno plaćeni manje od Mandže

'sport 25.10.2009.Zagreb, Maksimir - 12. kolo Prve Hrvatske nogometne lige, susret izmedju NK DInamo i NK Cibalija.Mario Mandjukic i Marijan Antolovic. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
26.10.2009.
u 14:04

Vijest o porazu Hajduka ove godine više nikoga ne iznenađuje, ali vijest da je Cibalia u posljednjoj utakmici 12. kola uzela bod Dinamu u Maksimiru, odjeknula je cijelom Hrvatskom.

Rekli smo prije utakmice da idemo odigrati kvalitetnu utakmicu i dati sve od sebe pa kako bude. Iskreno, nismo se nadali bodovima u Maksimiru, ali se nismo htjeli ni predati odmah čim istrčimo na travnjak – rekao je vratar Cibalije Marijan Antolović koji je bio igrač utakmice.

U svojoj premijeri na Maksimiru protiv Dinama Antolović je imponirao smirenošću dovodeći u očaj skupocjene Dinamove zvijezde.

– Svakako da sam sretan, ali ne smiju se zaboraviti ni zasluge cijele momčadi. Planski smo Dinamu dali bokove jer smo znali da smo u skoku jaki i da ćemo sve te lopte pokupiti. Na kraju smo mogli i pobijediti, ali prezadovoljni smo i ovim bodom – istaknuo je Cibalijin vratar.

O značaju maksimirskog boda, što bi trebalo zabrinuti čelnike Dinama, govori i podatak da su prema ugovorima svi igrači Cibalije, uključujući i pričuve, plaćeni manje od Marija Mandžukića. Još kada se zna da su neki prvotimci Vinkovčana do jučer igrali u nižim ligama, Mamić može početi čupati kosu.

Ključne riječi

Komentara 5

MI
mimaxy
14:59 26.10.2009.

Dinamo nema ni stadion a ti pricas o evropskom klubu...samo sanjaj i nemam nista protiv Dinama

OM
omar
15:04 26.10.2009.

Jučerašnja nemoć Dinama je snaga Cibalije koja je odigrala jako pametno i taktički jako mudro. Dinamove \"zvijzdičice\" ukroćene su onako kao treba. Nije im ostavljano ništa prostora i tu je Cibalija dobila ovu utaklmicu. Moj sastav, odnosono onako kako ga ja vidim u formaciji 4-3-2-1: Na golu: Lončarić Obrana: Tomečak - Lovren - Kovač - Cufre Defanzivni vezni: Bišćan , Vrdoljak-(Chago) Ofenzivni vezni: Mandžukić - Badelj - Samir Napadač: Kramarić (jest mlad, Jurčić ionako plače kako nema ekzekutora. E pa Jurčiću imaš ga, ali mu nedaš priliku.) Transfer Lista na zimu: Morales, Papadopulos, Slepi..., Carlos, Glavina itd. PS. Jurčiću daj priliku Chagi i odmori malo tog drvenog Vrdoljaka.

MA
maraton
14:13 26.10.2009.

Ma Dinamo je \"europkski klub\"!Još kad odu Mamići i Jurčić bit će i \"svjetski\".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije