Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP u futsalu

Ukrajinski izbornik: Hrvatsku treba diskvalificirati!

futsal
Ivana Ivanović/PIXSELL
07.02.2012.
u 00:01

Ukrajinski izbornik Genadij Liesnčuk nije mogao sportski podnijeti poraz. Ispadanju Ukrajine tražio je neke druge razloge, čak je zatražio da se Hrvatsku izbaci s EP-a u malom nogometu

– Bacali su smeće po našoj zastavi, Hrvatsku bi trebalo diskvalificirati s prvenstva Europe. Našem kapetanu u drugoj minuti raskvaren je nos, udaren je laktom, a suci nisu svirali ni prekršaj. Navijači su bacali smeće po našoj zastavi, igrači Hrvatske nisu se ponašali kako treba, tek su došli na veliko natjecanje, a našu su zastavu bacili u smeće – nije se dao smiriti Liesnčuk.

Ključne riječi

Komentara 6

BG
BG
07:56 07.02.2012.

he he, a posle mi divljaci)) mi smo malo vas potkacili,a vi ne birate) pokrite se usima i cutite

JO
jolly
08:13 07.02.2012.

Očito se naučilo od srba, kako isprovocirati protivnike.

BG
BG
09:01 07.02.2012.

da da,sve ste jadni nesto nevini ali Srbi vam krivi pa vas naucili lose)) gde biste vi tako ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije