Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na natječaj za upravu Hajduka javilo se šest kandidata

Ukrajinski Dnipro za Strinića nudi 4 milijuna eura

Mirko Oremuš
Ivo Cagalj/PIXSELL
19.01.2011.
u 18:54

Mladi Dinko Trebotić bit će nova desetka bijelih, jedini je od aktualnog igračkog kadra iskazao želju da zamijeni Ibričića

Transfer Ivana Strinića i dalje je aktualan, s tim da njegov tabor sada čeka ponudu iz Španjolske. Sampdoria se i dalje vrti oko ona 3,5 milijuna eura, ali najotvoreniju ponudu Strinić ima iz ukrajinskog Dnipra. Hajduku bi za reprezentativca Ukrajinci platili 4 milijuna eura, no za sada su u prvom planu opcije s Italijom i Španjolskom.

Uglavnom, Strinićev odlazak je “topao”, malo tko vjeruje da će reprezentativac bijelih na kraju i otputovati na pripreme u Tursku.

Strinić radi žestoko, kao i cijela momčad, Vučević drži visok ritam na dvosatnim treninzima. Na jutarnjem treningu mjereno je vrijeme na dionici od 1500 metara, a prvak Hajduka je Mirko Oremuš, koji je pomeo konkurenciju.
- Javi se za prvo kolo - dobacio mu je kondicijski trener Boro Peyrek i na taj način opisao Oremušovu spremnost.

Jedini koji se približio Oremušu bio je Marin Tomasov, kojeg zbog njegovog neumornog trčanja u kuloarima zovu “Forrest Gump”.

Uskoro će se privesti kraju i priča oko Hajdukove “desetke”. Ibričićev dres ponijet će mladi Dinko Trebotić koji je jedini od aktualnog igračkog kadra iskazao želju za prestižnim dresom. Uostalom, onog dana kada se Ibričić prodao njegove kopačke maknute su iz oružarnice, a na mjesto rezervirano za broj deset prebačene su Trebotićeve. Već tada su oružari poslali jasnu poruku klubu koga vide na mjestu Ibričićevog nasljednika.

Inače, na natječaj za tročlanu upravu stigle su i prve molbe. Kuverte nisu otvorene, čeka se kraj natječaja, a prema prvim informacijama javilo se šest kandidata. (om) Prema tome isključujemo mogućnost da je predsjednik Josip Grbić porezao prst otkrivajući tko se kandidirao za Hajdukova čelna mjesta. Otvarajući poštu Grbić se porezao, ali to nisu bila pisma u kojima su kandidati za njegovu fotelju. Natječaj se zatvara 25. siječnja, do tada bi Nadzorni odbor trebao odrediti Povjerenstvo koje će odlučivati o tome tko će od kandidata proći prvi krug i izboriti pravo na razgovor, odnosno prezentaciju svog programa.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar poljicanin
poljicanin
20:11 19.01.2011.

Najbolje svakoga igraca prodati koji u Hajduku ima visoku placu.Ne vidim niti jednoga koji ju je posteno zasluzio..

OB
-obrisani-
15:56 20.01.2011.

Ukrajinski Dnipro za Strinića nudi 4 turskih lira ili 20 kišta turskog Efes Pilsen piva..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije