Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA PREDSEZONA

Ukiću deset minuta u prvoj pobjedi Milwaukeeja

Roko Ukić
VL
11.10.2009.
u 10:35

Momčad hrvatskog košarkaškog reprezentativca Roka Lenija Ukića, Milwaukee Bucksi, upisala je i prvu pobjedu u tri odigrane utakmice u sklopu NBA predsezone.

Bucksi su pobijedili na domaćem terenu Chicago Bullse 98-86, a Ukić je dobio priliku na parketu provesti deset minuta i za to je vrijeme upisao četiri koša (dvice 0-1, trice 1-2, sl. bacanja 1-2) i pet asistencija.

Hakim Warrick je predvodio ujednačenu momčad Bucksa sa 13 koševa i osam skokova, dok su po 12 koševa zabili Andrew Bogut i Carlos Delfino. Kod Bullsa je najučinkovitiji bio James Johnson s 14 koševa i sedam skokova.

Jedni od najvećih favorita za osvajanje NBA prstena ove sezone, Cleveland Cavaliersi, upisali su i drugu predsezonsku pobjedu u isto toliko utakmica na gostovanju kod Charlotte Bobcatsa 102-96.

LeBron James na parketu je proveo tek 17 minuta i za to je vrijeme ubacio 11 koševa uz 5 asistencija, dok je Shaquille O'Neal za 18 minuta u igri ostvario učinak od 12 koševa i 4 skoka. Ipak, niti jedna od najvećih zvijezda Cavsa nije ponijela epitet najboljeg strijelca momčadi, već je ta čast pripala J.J. Hicksonu, strijelcu 15 koševa.

Na kraju kažimo i da je utakmica Phoenix Sunsa i Golden State Warriorsa odigrana na otvorenome, u Indian Wells Tennis Gardenu. Pobijedili su na kraju Warriorsi 104-101, a čovjek s klupe Anthony Morrow predvodio je Warriorse s 30 koševa. Na čelu šestorice dvoznamenkastih igrača Sunsa s dvocifrenim brojem koševa bio je Channing Frye (19).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije