Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOMBINIRANO 20 POENA

Ukić i Giriček osvojili turski kup

Gordan Giriček
Sanjin Strukić
21.02.2010.
u 16:51

Hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić osvojio je svoj prvi trofej u Turskoj. Njegov je Fenerbahçe u finalu Turskog kupa svladao Mersin sa 72-68.

Ukić je bio jedan od četvorice igrača istanbulskog kluba koji su postigli 11 poena i time bili najefikasniji u pobjedničkoj momčadi u finalu u Adani.

Hrvatski je razigravač za dva poena šutirao 2-5, baš kao i za tricu, dok je s linije slobodnih bacanja bio precizan u jedinom pokušaju. Tome je dodao i pet skokova i dvije asistencije za 25 minuta na parketu. Drugi hrvatski košarkaš u redovima Fenera, Gordan Giriček, igrao je također 25 minuta, a za to je vrijeme ubilježio devet poena (šut za dva 1-3, za tricu 2-3, slobodna bacanja 1-2) i dva skoka.

Po 11 poena za Fenerbahçe su postigli i Emir Preldžić, Tarence Kinsey i Lynn Greer. Bosansko-hercegovački veteran Damir Mršić u šest se minuta nije upisao u strijelce.

James Baron i Dominic James s 18 su koševa predvodili poraženi sastav.

Turski kup, finale:

Fenerbahçe – Mersin 72-68

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije