Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TLB LIGA

Ukić 16 koševa, Fenerbahce izgubio

Roko Leni Ukić
Željko Lukunić
17.03.2010.
u 22:11

Košarkaši Darrüşşafake priredili su veliko iznenađenje domaćom pobjedom protiv Fenerbahçea 79-74 u dvoboju 23. kola turskog prvenstva.

Domaćoj momčadi ovo je bila tek peta pobjeda ove sezone, kojoj je bivši Cibonin bosanski centar Haris Mujezinović dao obol sa 6 poena u 28 minuta igre (3-9 iz igre, 0-2 slobodna bacanja), uz četiri skoka i dvije asistencije.

Roko Ukić odigrao je točno 30 minuta u gostujućem sastavu, te je sa 16 poena bio najbolji strijelac Fenerbahçea. Gađao je 2-4 za dva poena, 4-9 za tricu, a imao je i 7 skokova, te jednu asistenciju. Gordan Giriček proveo je na terenu samo 5 minuta i postigao 3 poena, pogodivši tricu iz jedinog pokušaja na utakmici.

Najefikasniji u gostujućoj momčadi bio je Bosanac Emir Preldžić s 22 poena, a imao je i pet skokova, te četiri asistencije. Preldžić će ove godine igrati za slovensku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu u Turskoj.

Porazom Fenerbahçea okoristio se Efes Pilsen, koji je lako u gostima svladao Pinar Karşiyaku 109-82 uz 4 poena i tri skoka Marija Kasuna, koji je odigrao 11 i pol minuta i šutirao 2-3 iz igre.

Efes Pilsen je, naime, sada usamljen na vrhu ljestvice sa 20 pobjeda i tri poraza, a Fenerbahçe ima omjer 19-4.

TBL liga, 23. kolo:
Darrüşşafaka - Fenerbahçe 79-74
Pinar Karşiyaka - Efes Pilsen 82-109

Redoslijed: 1. Efes Pilsen 20-3, 2. Fenerbahçe 19-4...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije